REACȚIE DEMNĂ. Analistul Radu Tudor, despre liderul UDMR: Un cetățean străin cu sentimente antiromânești

August 7, 2017 •sovinism maghiar •Views: 2409

Reputatul analist politic și militar Radu Tudor, moderatorul emisiunii „La punctul de întâlnire” de la Antena 3, a avut o reacție foarte clară și demnă față de afirmațiile profund antiromânești ale liderului UDMR, Kelemen Hunor, cu privire la Centenarul Marii Uniri.

Vezi și ANALIZĂ. Cinci motive de bun simț pentru care UDMR este o organizație extremistă, șovină și antiromânească

Lidrul UDMR Kelemen Hunor a afirmat într-un interviu acordat jurnaliştilor de la publicaţia szabadsag.ro din Cluj – preluat de hotnews.ro că „Românii trebuie să accepte că noi nu vom putea şi nici nu vrem să sărbătorim 2018. Acest an va fi trecut cu un naţionalism de prost gust“.

„Cred ca liderul UDMR Kelemen Hunor si-a dat masura calitatii sale politice si cetatenesti. Afirmatiile sale demonstreaza cat de poate de clar ca Hunor nu se considera un cetatean roman de etnie maghiara. El nu are nici un pic de respect pentru tara in care traieste, pentru istoria ei, pentru statalitatea ei. Hunor si alti cativa lideri UDMR vorbesc despre romani ca despre straini, afirma ca sunt tristi cand Romania marcheaza momentul istoric 1 decembrie 1918. Sentimente profund anti-romanesti, exprimate candva si de cel mai mare anti-roman in viata, Tokes Laszlo”, a afirmat pe blogul său jurnalistul Radu Tudor, moderatorul emisiunii „La punctul de întâlnire” de la Antena 3.

„Afirmatiile facute in interviu redat mai jos ma determina sa trag o concluzie amara : Kelemen Hunor este un reprezentant al Ungariei in Romania, un cetatean strain cu sentimente anti-romanesti care, prin jegoasa negociere politica, a fost de-a lungul timpului si ministrul culturii romanesti. Vomitos!”, a concluzionat reputatul jurnalist Radu Tudor.

FOTO: Radu Tudor, facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

 

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to REACȚIE DEMNĂ. Analistul Radu Tudor, despre liderul UDMR: Un cetățean străin cu sentimente antiromânești

  1. grigore lupulescu says:

    Lipsa de decenta la acest ziarist…Nu asa combati pe unul ca Hunor…Trebuie FERMITATE dar intr-un cadru DEMOCRATIC, de o maniera CIVILIZATA……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "REACȚIE DEMNĂ. Analistul Radu Tudor, despre liderul UDMR: Un cetățean străin cu sentimente antiromânești"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/reactie-demna-analistul-radu-tudor-despre-liderul-udmr-un-cetatean-strain-cu-sentimente-antiromanesti/