Redactiei Zile si Nopti, editia de Covasna: de sarbatori, sa va stea in gat!

December 24, 2009 •Covasna, iredentism, Madalin Guruianu, semidoct, Sfantu Gheorghe, sovinism maghiar, Zile si Nopti •Views: 2050

Exact acum un an de zile va recomandam, in Covasna si Harghita, revista Zile si Nopti pentru ca, ziceam eu la acea vreme, Zile si Nopti nu promova iredentismul maghiar si nostalgia Ungariei Mari si, de ce nu, a Imperiului Austro-Ungar, spre deosebire de revista Sapte Seri. Din pacate insa vaz ca vechea echipa a revistei nu mai e la pupitru iar mizeriile iredentist-sovine au incaput si in paginile Zile si Nopti, editia de Covasna. Bunaoara, aflam din paginile Zile si Nopti, editia de Covasna, in legatura cu o expozitie organizata la Muzeul National Secuiesc, despre faptul ca “Expozitia este una dintre rezultatele cooperarii de cinci ani dintre judetul Varmland din Suedia – locul de bastina a Selmei Lagerlof – Heves din Ungaria si Tinutul Secuiesc…”
Ati crede ca redactia este condusa de un nostalgic al iredentismului maghiar. Nici vorba…pe idiot il cheama Marius Valsanescu si e director de revista.
Si ca mizeria sa aiba si o cireasa, il intalnim in paginile Zile si Nopti pe Madalin Curuianu, presedintele PNL Sfantu Gheorghe, care ne povesteste el despre festivalul de colinde din acest an. Amu zic ca jos palaria pentru acest festival si pentru organizatorii lui. Ce mi se pare cel putin libidinos este sa vad din nou fata lui Curuianu (scuze, nu merge tasta G la laptop!) intr-un articol in care el vorbeste despre un festival de colinde. Pai bine bai domnule liberal, nu puteai si tu sa te abtii si sa puna cei de la Zile si Nopti o poza cu colindatori? Ca vorba aia, ei si-au racit corzile vocale, nu tu! De ce tre sa vedem o poza cu tine cand in articol e vorba de copii, colinde, cadouri, scoala? Chiar atat de narcisit esti?

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

8 Responses to Redactiei Zile si Nopti, editia de Covasna: de sarbatori, sa va stea in gat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Redactiei Zile si Nopti, editia de Covasna: de sarbatori, sa va stea in gat!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/redactiei-zile-si-nopti-editia-de-covasna-de-sarbatori-sa-va-stea-in-gat-2/