REFUGIAȚI. Secretarul General al CDU: Trebuie să returnăm 1000 de solicitanți de azil pe zi către țările de origine. Purtarea burqăi, semn că integrarea a eșuat

January 13, 2016 •Germania •Views: 1803

Landurile federale trebuie să facă mai mult pentru returnarea către țările de origine a solicitanților de azil ale căror cereri au fost respinse, a afirmat secretarul general al CDU, partidul cancelarului Angela Merkel, Peter Tauber, într-un interviu pentru publicația Rheinischen Post, citat de Der Tagesspiegel. Tauber consideră că purtarea burqăi este un semn că integrarea a eșuat.

Partidul cancelarului Angela Merkel pare să-și fi schimbat atitudinea față de solicitanții de azil din Germania după valul de agresiuni sexuale și jafuri ce au avut loc în noaptea de Revelion în centrul mai multor orașe din Germania și vorbește de returnarea a 1000 de solicitanți de azil pe zi către țările de origine în cazul în care cererile de azil le-au fost respinse.

Landurile federale trebuie să returneze până la 1000 de solicitanți de azil pe zi către țările de origine în cazul în care cererile de azil au fost respinse, un număr semnificativ mai mare decât în ​​trecut, a afirmat secretarul general al CDU, Peter Tauber. „Anul trecut, Oficiul Federal pentru Migrație și Refugiați a emis 600 de decizii pe zi, acum suntem la mai mult de 2000”, a spus Tauber într-un interviu pentru Rheinische Post.

Tauber a vorbit de asemenea și despre problema integrării și interzicerea purtării burqăi, așa cum a solicitat colega sa de partid, Julia Klöckner. „În societatea noastră, nicio femeie nu ar trebui să fie protejate de privirea bărbaților”, a spus Tauber. „Fiecare burqa este un semn că integrarea nu a reușit. Nu vrem asta”.

FOTO: Peter Tauber, secretar general al CDU și Angela Markel, elmundo.es

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "REFUGIAȚI. Secretarul General al CDU: Trebuie să returnăm 1000 de solicitanți de azil pe zi către țările de origine. Purtarea burqăi, semn că integrarea a eșuat"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/refugiati-secretarul-general-al-cdu-trebuie-sa-returnam-1000-de-solicitanti-de-azil-pe-zi-catre-tarile-de-origine-purtarea-burqai-semn-ca-integrarea-a-esuat/