REVOLTĂTOR. Ziua Națională FĂRĂ drapelul României la Miercurea Ciuc

December 2, 2014 •Ziua Nationala •Views: 1769

FOTO: informatiahr.ro

FOTO: informatiahr.ro

Potrivit cotidianului Informația Harghitei, Cine a trecut ieri, 1 Decembrie 2014, prin centrul municipiului Miercurea-Ciuc a observat că oraşul nu avea straie de sărbătoare. Singurele care şi-au arborat drapele roş-galben-albastre au fost câteva instituţii. În rest, doar lângă Monumentul Ostaşului Necunoscut au fost amplasate câteva (vreo 3) steguleţe tricolore.

Pentru că de 15 Martie oraşul este împânzit de culorile drapelului Ungariei, credem că un dram de bun simţ faţă de comunitatea românească din municipiu este logică.

Ca atare, solicităm Primăriei municipiului Miercurea-Ciuc, în speţă primarului Ráduly Róbert Kálmán, scuze publice faţă de românii din municipiu pe care i-a ignorat prin neîmpodobirea oraşului în straie de sărbătoare de Ziua Naţională a României.

Totodată, îi readucem aminte domnului primar că, din cauza slabei dezvoltări economice a judeţului, salariul îl primeşte în urma taxelor plătite de românii din celelalte judeţe ale ţării.

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "REVOLTĂTOR. Ziua Națională FĂRĂ drapelul României la Miercurea Ciuc"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/revoltator-ziua-nationala-fara-drapelul-romaniei-la-miercurea-ciuc/