S-a trezit deputatul Horia Grama din hibernare?

January 16, 2015 •Dan Tanasa •Views: 1637

dan_tanasa-300x300De Dan Tanasă

După luni de zile (dacă stau bine să mă gândesc sunt chiar ani!) în care nu a scos niciun cuvânt, deputatul PSD de Covasna, Horia Grama, s-a trezit din hibernare (așa se pare, nu e nimic sigur). Doar că nu s-a trezit ca să ne arate ce anume face el în Parlamentul României, unde este plătit atât de gras, pentru românii din Covasna care au fost atât de proști încât l-au votat a doua oară ca să-i reprezinte. Nu, nici vorbă! Grama a fost trezit de reacția publică (detalii aici) a Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș și a Asociației pentru Demnitate în Europa (ADEC), pe care cu onoare o conduc.

Forumul Civic și ADEC au solicitat public îndepărtarea căruciorului cu panoul separatist SIC amplasat în fața Prefecturii Covasna de UDMR, având în vedere apropierea datei de 24 ianuarie, zi de sărbătoare pentru români. O cerere de bun simț, care însă le-a scăpat parlamentarilor de Covasna, Grama și Obreja.

În loc să ne arate ce om potent politic este, Grama a ieșit cu o banală declarație în care practic a repetat ceea ce ceruse deja societatea civilă (detalii aici). Practic, Grama a dat din gură doar pentru că a fost forțat de reacțiile publice ale societății civile, nu pentru că realmente l-ar interesa ce se petrece cu românii din județ care, culmea, l-au votat deputat. În loc să promoveze interpelări în Parlament sau să întărească cadrul legislativ pentru a veni în sprjinul românilor din județ, parlamentarii Horia Grama și Marius Obreja sunt complicii extremiștilor din UDMR în tot felul de decizii și acțiuni profund antiromânești.

Se dovedește din nou faptul că Horia Grama și Marius Obreja nu reprezintă interesele românilor din Covasna. Singura voce care este alături de românii din Covasna este Forumul Civic cu membrii săi valoroși. Grama și Obreja sunt cu grofii UDMR. Care grofi sunt împotriva românilor.

P.S.: Aștept în continuare ca deputatul PSD de Covasna să dovedească că are bun simț.

Tags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to S-a trezit deputatul Horia Grama din hibernare?

 1. Lipsa de responsabilitate a unor parlamentari, care au votat, cu nonsalanta, legi speciale pentru o anume etnie, in sfidarea celorlalti romani, a creat o anormalitate ( care se zice ca ar fi legala).
  Actualul parlament ar fi bine sa corecteze, prin vot, anomaliile legislative privitoare la drepturile cetatenesti, care sa nu fie descriminatorii.
  Opinia mea este ca trebuie interzise cetateniile duble in tari vecine.In termen limitat sa-si aleaga fiecare o singura cetatenie si sa locuiasca obligatoriu in tara a carei cetatenie si-a ales-o de buna voie si nesilit de nimeni.Amestecatura de cetatenii creaza confuzie si nerespectarea randuielilor specifice ambelor tari!E un fel de joc:,,De-a baba oarba!” Se deschide astfel calea duplicitatii, manipularii, dezordinii…

 2. E revoltator ! Falsificarea adevarului privind provenienta secuilor, tulbura buna convietuire dintre etniile existente pe teritoriul Romaniei.Incetul cu incetul bastinasii acestui popor (roman) sunt deposedati de tot ce mostenesc de la inantasi. Unii romani tradatori de neam si tara si-au dat mana cu urmasii nomazilor unguri(extremisti ). Impreuna ei agreseaza subtil poporul roman pasnic. In anul 700 ungurii sunt mentionati in cronicile coreene ca nomazi primitivi care jefuiau prin nordul Coreei si estul Chinei.Radacinile ungurilor sunt falsificate cu buna stiinta in defavoarea bastinasilor Romaniei.
  prin neacordarea fondurilior
  Distrugerea Siturilor arheologice de la:

  SIBOT( asezare romana distrusa cu buldozerul),
  TARTARIA(autostrada Sibiu Orastie),
  TURDAS(urme milenare de cultura,materiale autohtone) a fost distrusa ,
  PECICA (ZIRIDAVA)de langa Arad(Cetati si asezari omenesti geto-dacice vechi de 2000 ani sunt folosite ca pasuni sau gropi de gunoi.
  Descriminarea la adresa romanilor continua.Astfel :Cetatea Domneasca de la Curtea de Arges nu a primit Fonduri necesare, in 2012 Cetatea de Scaun a Sucevei aceeasi stare….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "S-a trezit deputatul Horia Grama din hibernare?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/s-a-trezit-deputatul-horia-grama-din-hibernare/