Să-ți fie rușine, stimată doamnă Ecaterina Andronescu!

June 17, 2015 •Senat •Views: 3610

Mă uit pe lista senatorilor care au votat pentru o zi a limbii maghiare în România și rămân siderat. Mult stimata doamnă Ecaterina Andronescu a votat în favoarea acestui proiect de lege. 

După ce-a fost mai mulți ani la rând la Universitatea de Vară de la Izvoru Mureșului, doamna Ecaterina Andronescu a votat pentru instituirea unei zile a limbii maghiare în România. După ce-a fost mai mulți ani la rând și i-a auzit pe românii din Covasna, Harghita și Mureș cum sunt epurați etnic prin acțiunile extremiste maghiare ale grofilor din UDMR doamna Ecaterina Andronescu a votat alături de grofii din UDMR pentru o zi a limbii maghiare în România.

Doamna Ecaterina Andronescu nu poate fi bănuită de necunoștință. A fost acolo, în Harghita, și a auzit cum sunt asimilați etnic românii din zonă. Cu toate acestea, doamna Andronescu a votat ieri alături de grofii din UDMR, parcă în ciuda românilor din Covasna, Harghita și Mureș care au invitat-o în mijlocul lor și care i-au cerut ajutorul.

Singura explicație logică pentru votul doamnei Andronescu în acest caz este ticăloșia. Doar un ticălos se poate duce ani la rând în mijlocul românilor din Covasna, Harghita și Mureș, să audă (este evident că nu a ascultat ci doar a auzit) cum sunt discriminați și epurați etnic de grofii din UDMR și după aceea să voteze alături de grofii din UDMR.

Pentru că nu am altcumva cum să sancționez această ticăloșie nu pot decât să-i transmit doamnei Andronescu salutările mele: Să-ți fie rușine, stimată doamnă Ecaterina Andronescu!

FOTO: rtv.net

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Să-ți fie rușine, stimată doamnă Ecaterina Andronescu!

  1. ionel says:

    Toti sunt tradatori de neam si tara,fi-le-ar numele in veci blestemat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Să-ți fie rușine, stimată doamnă Ecaterina Andronescu!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/sa-ti-fie-rusine-stimata-doamna-ecaterina-andronescu/