SCANDALUL LARRY WATTS. TVR a fost amendat azi de CNA cu 70.000 de lei pentru cenzurarea emisiunii “Moștenirea Clandestină” de către Stelian Tănase. Cine va plăti amenda, dată momentan pentru dispariția “casetei-martor”?

March 4, 2014 • TVR • Views: 1461

Scandalul-Larry-Watts-cenzurat-la-TVR-foto-Cristina-Nichitus-Roncea-afis-Mostenirea-Clandestina

de Victor Roncea

In cadrul sedintei de azi, 4.03.2014, a Consiliului National al Audiovizualului (CNA), TVR a fost amendata cu 70.000 de lei, in principal pentru cenzurarea serialului documentar “Mostenirea Clandestina” de catre Stelian Tanase, fost propagandist comunist, in prezent director interimar al televiziunii publice. Reamintim ca transmisia emisiunii realizata de Monica Ghiurco cu istoricul american Larry Watts a fost intrerupta brutal, pe 7 februarie a.c., la orele 14.08, de catre Stelian Tanase, in timp ce era retrasmisa peste Prut, in Republica Moldova. Pentru ca nu exista amenda pentru cenzura (!), cea mai grava forma de atac asupra presei libere, CNA a dat amenda pe Legea audiovizualului pentru neprezentarea “casetei- martor”, facuta disparuta de echipa infractoare din jurul lui Tanase. Cine va plati amenda? Tot noi? Sau faptasul? Comisia de Etica si Arbitraj a TVR ar trebui sa se pronunte! La fel, Comisiile pentru cultură, artă și mass-media din cadrul Parlamentului României, care asigură controlul parlamentar asupra activității TVR.

Voi reveni cu amanunte, inclusiv despre “propaganda comunista” a lui Larry Watts!

Integral pe roncea.ro

Tags: , , , ,

3 Responses to SCANDALUL LARRY WATTS. TVR a fost amendat azi de CNA cu 70.000 de lei pentru cenzurarea emisiunii “Moștenirea Clandestină” de către Stelian Tănase. Cine va plăti amenda, dată momentan pentru dispariția “casetei-martor”?

 1. Foarte bune observatiile de mai sus!
  Multumesc, Dan Tanasa!
  Doamne, ajuta!

 2. gabi says:

  Acestui individ patetic trebuie sa i se intenteze personal proces penal pentru incalcarea dreptului la opinie si abuz in serviciu, plus amenda de 70.000 lei sa-i fie imputata, altfel tot noi, fraierii, platim.

 3. remus valcu says:

  Eh, n-a fost una din primele idei ale lui Stelian Tanase, imediat dupa ce-a fost uns ca director al TVR, sa mareasca taxa TV? Acum are si motiv. Ca doar n-o sa plateasca el amenda, ci postul TVR. Iar postul TVR de unde sa scoata banii aia daca nu din taxa TV?

  Deci… Stelian Tanase CENZUREAZA o emisiune, e amendat, iar amenda o vor plati prostii platitori de taxe si impozite. Patetic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend