Scrisoare deschisa domnului Madalin Guruianu, presedinte PNL Sfantu Gheorghe

October 21, 2010 •Antal Arpad, Madalin Guruianu, PNL, semidoct, Sfantu Gheorghe •Views: 1136

From: Dan Tanasa
To: guruianu@gmail.com; Antal Arpad (Primar Sf Gheorghe)
Cc: Crin Antonescu ; Amos News ; Mediafax ; Rompres Covasna ; Mihai Voicu PNL ; Norica Nicolai ; Mesagerul de Covasna ; Observatorul de Covasna ; Condeiul ardelean ; Rodica Parvan ; Mugur Topolitchi ; Solomon Ioan ; “Centrul “Nicolae Colan”” ; Adrian Popescu ; Sebastian Dan ; Condeiul ardelean
Sent: Thu, October 21, 2010 2:11:19 PM
Subject: Scrisoare deschisa domnului Madalin Guruianu, presedinte PNL Sfantu Gheorghe

Scrisoare deschisa

Domnului Madalin Guruianu,
Presedinte al filialei Sfantu Gheorghe a Partidului National Liberal,
Presedinte al Comisiei de Tineret si Sport din cadrul Consiliului Local al Municipiului Sfantu Gheorghe

Domnule Guruianu,

Recunosc ca nu sunt deloc surprins de mojicia de care dati dovada prin refuzul de a raspunde scrisorii deschise pe care v-am adresat-o in data de 17 august referitor la pozitia imorala si ilegala in care va aflati, in calitatea domniei voastre de presedinte al Comisiei de Tineret si Sport din cadrul Consiliului Local al Municipiului Sfantu Gheorghe si, in acelasi timp, de „PR manager” al Clubului Sportiv Sepsi BC, finantat din fondurile Consiliului Local Sfantu Gheorghe cu peste 650.000 de lei de la data la care domnia voastra ati fost „uns” in aceasta pozitie in cadrul clubului sportiv.

Din lipsa de reactie a domniei voastre trag concluzia nu doar ca nu aveti un minim bun simt sa raspundeti unei scrisori deschise care v-a fost adresata (inteleg ca bunul simt nu vi l-ati insusit in timpul facultatii de filosofie pe care ati absolvit-o fara diploma de licenta, dupa cum afirmati chiar domnia voastra!) dar nici bunul simt de a nu mai incasa ca un nesimtit fonduri publice, fara sa aveti alt merit decat acela de a fi un energic sustinator al idealurilor separatiste maghiare ale bunului dumneavoastra prieten, primarul UDMR din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad.

Dupa cum mi-am exprimat curioziatea si in precedenta mea scrisoare deschisa, recunosc ca nu am reusit inca sa inteleg ce anume v-a recomandat pentru acest post, in afara prieteniei cu primarul Antal Arpad, avand in vedere faptul ca ati urmat cursurile unei facultati de filosofie (!?) si nu sunteti posesorul unei diplome de licenta, cu atat mai putin a unei diplome de „PR Manager”.
Banuiesc ca este doar o coincidenta faptul ca de cand ati fost numit in functia de „PR Manager”, in septembrie 2009, (nu am auzit de niciun concurs organizat in acest sens, de unde deduc ca ati fost singurul candidat si deci ati castigat! Felicitari!) in conturile Clubului Sportiv Sepsi BC au intrat nu mai putin de 650.000 lei, toti proveniti din fonduri publice ale Consiliului Local Sfantu Gheorghe. Sunteti asadar, ca presedinte al Comisiei de Tineret si Sport din cadrul Consiliului Local Sfantu Gheorghe, aceeasi comisie care propune si avizeaza finantarea proiectelor sportive, in situatia de a propune, aviza si aproba fonduri substantiale din bugetul public al municipiului Sfantu Gheorghe catre clubul al carui angajat sunteti. Situatia in care sunteti este nu doar jenanta si imorala ci si profund ilegala prin prisma conflictului de interese in care va aflati de aproape un an de zile.

Trebuie sa va felicit insa pentru faptul ca, desi va aflati „in opozitie” din punct de vedere politic, incasati din fonduri publice sume consistente, cu mult mai consistente decat cele incasate de cei aflati in acest moment „la putere”.

Dan Tanasa

21 octombrie 2010

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Scrisoare deschisa domnului Madalin Guruianu, presedinte PNL Sfantu Gheorghe"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/scrisoare-deschisa-domnului-madalin-guruianu-presedinte-pnl-sfantu-gheorghe-4/