Singur impotriva indolentei administratiei publice locale!

December 8, 2008 •Covasna, Sfantu Gheorghe, UDMR •Views: 1246

Petitia mea adresata in luna august Primariei Sfantu Gheorghe si Consiliului Local Sfantu Gheorghe a produs efecte si astfel am ajuns la final. Groapa din imagine a disparut, lucru confirmat azi si de Garda Nationala de Mediu. Fara insistentele mele si fara ajutorul lui Dumnezeu acest focar de infectie ar fi stat mult si bine in apropierea unor locuri de recreere pentru cetateni. Administratia locala nu m-a putut ignora la nesfarsit. Am reusit!


From: GNM COVASNA
To: dantanasa@yahoo.com; tanasa.dan@gmail.com
Sent: Monday, December 8, 2008 3:31:39 PM
Subject: Raspuns la sesizare

GARDA NATIONALA DE MEDIU

COMISARIATUL JUDETEAN COVASNA

NR. 2255/08.12.2008

Catre,

D-l Dan Tanase

Spre stiita: – Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile Biroul relatii cu Publicul si Registratura fax.021316387

– Garda Nationala de Mediu Comisariatul General Serviciu CPAN fax. 0213268975

Raspuns la sesizare

Urmare a sesizarii Dvs. inregistrata cu nr.2255/19.11.2008 la Comisariatul Judetean Covasna al Garzii Nationale de Mediu, cu nr. 55963/28.10.2008, la Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile si cu nr.1459/RPI/10.11.2008 la Garda Nationala de Mediu Comisariatul General, prin care ati reclamat lipsa de eficenta a Primariei si Consiliului Local Municipiului Sf.Gheorghe, in indepartarea efectelor unei gropi de gunoi ilegale aflate pe marginea raului Olt, in dreptul Municipiului Sf.Gheorghe, respectiv in data de 25 august a fost sesizat Primaria Municipiului Sf.Gheorghe despre existenta unui gropi de gunoi situat pe malul stang al raului Olt aval de pod ( care leaga cartierul Garii cu orasul) cca.50 m, de unde deseurile nu au fost transportate cum a raspuns in scris reprezentantii Primariei Municipiului si s-a ingropat cu pamant va comunicam urmatoarele:

In urma verificarii pe teren s-a constatat ca locul indicat de catre Dvs. era astupat cu pamant neconstatandu-se deseuri, iar reprezentantul Primariei Municipiului Sfantu Gheorghe ne-a prezentat bonul de transport din data de 16.09.2009 eliberat de catre SC TEGA SA, prin care deseurile au fost transportate la rampa de gunoi a municipiului, respectiv pozele prin care se face dovada ca deseurile au fost incarcate si transportate cu un tractor de la fata locului indicat de reclamant.

Pamantul cu care s-a astupat era transportat din strada Ciucului care se aflat in modernizare.

COMISAR SEF,

ing. Kovács Ştefan

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Singur impotriva indolentei administratiei publice locale!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/singur-impotriva-indolentei-administratiei-publice-locale/