SINGURA SANSA A ALIANTEI ACD: fara UDMR in noua formula de guvernare!

January 22, 2011 •Partidul Conservator, PD-L, PNL, UDMR •Views: 1494

Este evident pentru toti ca UDMR se simte foarte bine alaturi de PDL si nu are niciun fel de remuscare in a gira poate cel mai negru guvern din istoria post-decembrista a Romaniei (si poate chiar din toata istoria moderna a Romaniei!). Cine crede ca acest lucru se datoreaza dorintei sincere a UDMR de a scoate tara din “criza” e ori naiv ori prost. 
Avand in vedere noua mea pozitie in cadrul Partidului Conservator, atat cat este ea, vreau sa subliniez faptul ca imi voi impartasi opinia in privinta UDMR ori de cate ori voi putea. In privinta noii constructii politice a opozitiei consider ca aceasta ar trebui sa excluda fara drept de apel UDMR, pentru motive suficiente, multe dintre ele postate de mine aici de peste trei ani de zile.
Daca liberalii, conservatorii si social-democratii vor sa schimbe ceva in Romania prin intermdiul noii constructii politice atunci pot incepe de aici: fara UDMR in noua formula de guvernare. Daca vrem sa convingem ca noua alinanta este pentru romani si nu pentru alte calcule politice care sa serveasca de fapt tot politicienilor atunci cred ca ar trebui sa convingem prin discurs, idei si proiecte si nu, din nou, prin aducerea UDMR in echipa care sa guverneze tara, pentru a asigura majoritatea. Cred ca PC, PNL si PSD pot construi linistit o majoritate la urmatoarele alegeri daca exista o voita sincera de a schimba ceva in tara asta. Daca nu, atunci putem sa continuam sa ne bazam pe UDMR! Eu unul sigur nu o voi face!

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to SINGURA SANSA A ALIANTEI ACD: fara UDMR in noua formula de guvernare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "SINGURA SANSA A ALIANTEI ACD: fara UDMR in noua formula de guvernare!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/singura-sansa-a-aliantei-acd-fara-udmr-in-noua-formula-de-guvernare-2/