ȘOCANT. Cum arată plângerea penală care mă va băga în pușcărie

August 20, 2019 •dement •Views: 458

După ce marele lider politic Arus Zsolt a formulat mai multe plângeri penale și sesizări la CNCD împotriva mea cu scopul de a mă determina să încetez activitatea publică a venit rândul unui alt mare lider politic să-mi facă o plângere penală. De data aceasta însă totul s-a terminat pentru mine.

Vezi și Parchetul a clasat o plângere penală formulată împotriva mea de Arus Zsolt

O știre bombă a zguduit internetul în urmă cu câteva zile. Autoritățile statului român sunt obligate să investigheze o nouă plângere penală împotriva mea depusă de un mare lider politic maghiar din Harghita.

Benke Csaba, un mare lider politic maghiar din Harghita, președintele și administratorul paginii de Facebook Szekely Leszek 2021, a depus la Poliție o plângere penală împotriva mea.

De această dată acuzațiile împotriva mea sunt extrem de grave. Sunt acuzat că cineva a făcut o harta a României Mari.

Această nouă plângere penală va pune capac activității mele publice. Din păcate, totul este pierdut pentru mine! Risc să ajung la pușcărie în urma acestei plângeri penale formulată de Benke.

Redau mai jos plângerea depusă de Benke la Poliție (sursa aici):

FOTO: Árus Zsolt István, un mare lider politic obsedat de mine, alături de primarul UDMR din Miercurea Ciuc, transindex.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

23 Responses to ȘOCANT. Cum arată plângerea penală care mă va băga în pușcărie

 1. Csiszer Lóránt says:

  Sa vedem ce spun autoritatiile. Csibi Barna a primit 1 an de puscarie cu suspendare pe cinci ani pentru aceeasi fapta.

 2. Csibi Barna says:

  Bine. Dar daca ne gandim ca eu execut inchisoare 1 an, cu suspendare la 4 ani, pentru harta Ungariei Mari, pe tricouri, vezi Dane, ai dreptate CA ESTI CAM NERVOS. ; )

 3. Poate că nu vorbesc corect în românește, nici nu vreau să învăți limba asta, pentru că nu place, nici un lege nu există care obligă ca să vorbesc în limba română. Poliția a dat răspuns, pentru mine deci, nu contează dacă nu am scris corect. Asta e cea mai important că șovinistul ăla Danika să fie trimisă la Poliție. Stai Dani că o să știi cel mai scurt timp cine este Benke Csaba și tot valahii șoviniști!

  • Mann says:

   @Benke, care politie, cumva politia romana? Tu iti dai seama de ce parsivitate si lipsa de demnitate dai dovada cand te milogesti dupa ajutor de la un stat pe care ai vrea sa-l desfiintezi? Ai tu noroc ca politia e corupta si nu-si face treaba, ca daca ar avea sange-n instalatie si ar intra in voi, nu v-ati mai face atata de cap prin Ardeal…

 4. Làszlò says:

  Lasă mă cu puşcărie, acolo sunt oameni…tu trebuie să te duci la psyhihiatrie…

 5. Constantin says:

  Prea tare, prea ca la tara :-))))

  PS: Si nu mor caii cand vor cainii.

 6. Ioana says:

  Cum să pricep ce spune obsedatul ăsta de tine ? E în maghiară ! Noi trăia în România! El nu trăiește tot în România? De ce are dreptul să se exprime în maghiară ! Bolnavi de patimă şi ură !

 7. Cosmin says:

  Dacă poliția va lua în seamă această plângere, înseamnă că ori ne unim cu mic cu mare in spirit, credința, si fapta si schimbam acest regim pilitiesesc, dictatorial, ori disputate ca nație de sine stătătoare, benefică între altii de alta factura

 8. Gheorghe says:

  Ha, limba romana nu cunoscut la el, nu cunoscut ca plangerea penala se face la parchet, el crezut ca “tinutul secuiesc” e deja cu politie “autonoma”. No, e saracut la minte.

  • Dan Tanasa says:

   😀

   • Vasile berdila says:

    Din pacate cu clasa asta politica ,orice e posibil,nu stiu cum va putem noi ajuta,noi cei care va impartasim necazurile si tristetea celor relatate pe blog…se pare ca o mare parte din comunitatea maghiara ne urasc pe noi cei ce i-am gazduit,si sincer nu stiu ce se poate face,mai ales cand vezi romani ce le ofera sprijin ..😥

 9. Dan says:

  De pus in rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ȘOCANT. Cum arată plângerea penală care mă va băga în pușcărie"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/socant-cum-arata-plangerea-penala-care-ma-va-baga-in-puscarie/