SOVINISMUL MAGHIAR, POLITICA DE STAT IN COVASNA SI HARGHITA. Primaria Miercurea Ciuc aloca zeci de mii de lei pentru "Sarbatoarea nationala a maghiarilor", "Targul produselor traditionale secuiesti", "Zilele tinutului secuiesc", "Ziua celor o mie de fete secuiene" sau "Comemorarea Revolutiei ungare din 1956" dar nu aloca niciun leu pentru Ziua nationala a Romaniei!

April 29, 2011 •antiromanism, iredentism, Miercurea Ciuc, PCM, Raduly Robert, separatism etnic, sovinism maghiar, Tinutul Secuiesc, UDMR •Views: 1642

Revista Origo, editata pe banii Primariei Miercurea Ciuc, deci pe bani publici, a dat publicitatii calendarul evenimentelor culturale si sportive care se vor desfasura in 2011 in Miercurea Ciuc, pe banii primariei. 

Esemenynaptar_Origo_Ro

Calendarul evenimentelor din Miercurea Ciuc, evenimente desfasurate pe banii publici ai primariei, dovedeste inca odata despre ce fel de “pastrare a identitatii maghiarilor” din Romania e vorba. Sovinismul si ura sincera si nemasurata a liderilor UDMR si PCM fata de romanii din Miercurea Ciuc este o adevarata “politica de stat” orchestrata pe banii publici ai Romanilor din toata tara.
Cei peste 7000 de romani din Miercurea Ciuc sunt ignorati de catre primarie si supusi cu buna stiinta maghiarizarii si umilintei pentru simplul fapt ca sunt romani intr-un oras controlat de UDMR si PCM. Se gasesc bani pentru “Sarbatoarea nationala a maghiarilor”, “Targul produselor traditionale secuiesti”, “Zilele tinutului secuiesc”, “Pelerinaj de Rusalii la Sumuleu Ciuc”, “Ziua celor o mie de fete secuiene”, “Academie de vara Bolyai” sau “Comemorarea Revolutiei ungare din 1956” dar nu se gaseste niciun leu pentru ca romanii din Miercurea Ciuc sa serbeze 1 Decembrie sau 24 Ianuarie.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to SOVINISMUL MAGHIAR, POLITICA DE STAT IN COVASNA SI HARGHITA. Primaria Miercurea Ciuc aloca zeci de mii de lei pentru "Sarbatoarea nationala a maghiarilor", "Targul produselor traditionale secuiesti", "Zilele tinutului secuiesc", "Ziua celor o mie de fete secuiene" sau "Comemorarea Revolutiei ungare din 1956" dar nu aloca niciun leu pentru Ziua nationala a Romaniei!

  1. Emil Coldea says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "SOVINISMUL MAGHIAR, POLITICA DE STAT IN COVASNA SI HARGHITA. Primaria Miercurea Ciuc aloca zeci de mii de lei pentru "Sarbatoarea nationala a maghiarilor", "Targul produselor traditionale secuiesti", "Zilele tinutului secuiesc", "Ziua celor o mie de fete secuiene" sau "Comemorarea Revolutiei ungare din 1956" dar nu aloca niciun leu pentru Ziua nationala a Romaniei!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/sovinismul-maghiar-politica-de-stat-in-covasna-si-harghita-primaria-miercurea-ciuc-aloca-zeci-de-mii-de-lei-pentru-sarbatoarea-nationala-a-maghiarilor-targul-produselor-traditiona-2/