Statuia lui Avram Iancu din Brasov a fost vandalizata!

May 19, 2011 •Avram Iancu, Brasov •Views: 1640

“UNICUL DOR AL VIETII MELE E SA-MI VAD NATIA FERICITA…” (AVRAM IANCU) Acesta era citatul scris pe statuia lui Avram Iancu din Brasov. La scurt timp dupa gestul simbolic si in acelasi timp provocator al unui unguras extremist am observat pe drumul spre biserica faptul ca a disparut coronita cu flori de pe bustul lui Iancu si odata cu aceasta coronita au disparut si literele care formau citatul de mai sus.

La inceput am crezut ca urmeaza sa se sesizeze cineva, insa nimeni nu a facut-o. Parca nimeni nu a vazut nimic, nimeni nu vede, sau nimeni nu vrea sa vada sau sa rezolve nimic. Mai nou, vazand ca si statuia lui Matei Corvin a fost vandalizata de UDMR-isti m-am hotarat sa iau atitudine.

In ce consta aceasta atitudine veti vedea in zilele urmatoare… Daca exista cineva care ma poate ajuta cu idei sau orice altceva ce imi poate fi de folos pentru a putea readuce bustul lui Avram Iancu la frumusetea initiala imi poate lasa un mesaj prin intermediul comentariilor (click aici).
Statuia lui Avram Iancu inainte de vandalizare (ianuarie 2009)

Foto: Axioma Anonima

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Statuia lui Avram Iancu din Brasov a fost vandalizata!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/statuia-lui-avram-iancu-din-brasov-a-fost-vandalizata/