Ştire: Mircea Geoană: Am făcut o alegere potrivită, neacceptând participarea UDMR la guvernare

February 4, 2009 •iredentism, Mircea Geoana, PCM, PSD, separatism etnic, sovinism, UDMR •Views: 981

Liderul PSD, Mircea Geoană, susţine că nu există un drept de moştenire de la un primar la altul, exprimându-şi speranţa că locuitorii Clujului vor şti să aleagă „un candidat cu nume şi prenume”.

Preşedintele social democrat, Mircea Geoană, consideră că PSD a procedat corect atunci când a solicitat ca UDMR să nu participe la guvernare.

“Deşi iniţial a fost un calcul politic, fiind de părere că este nefiresc să existe un terţ într-o situaţie de simetrie aproape perfectă, auzind declaraţia preşedintelui UDMR Marko Bela de ieri, îmi dau seama că am făcut o alegere potrivită, neacceptând participarea UDMR la guvernare”, a afirmat Mircea Geoană.

Social-democratul a ţinut să-i reamintească lui Marko Bela că România a fost construită de străbunii noştri ca un stat naţional şi rămâne un stat naţional.

Prezent la Cluj, preşedintele Mircea Geoană a vorbit şi despre subiectul care-i interesează într-o măsură destul de mare pe clujeni, Autostrada Transilvania.

“În acest moment este foarte important reluarea energică a proiectelor de infrastructură. În 2005, după preluarea guvernării de către puterea de dreapta au fost oprite toate marile contracte de infrastructură inclusive Autostrada Transilvania. Prin urmare, noua guvernare are obligaţia de a schimba în mod radical modul de lucru. Se impune ca pachetul anticriză românesc să cruprindă investiţii în proiecte de infrastructură de tipul Autostrada Transilvania, Coridorul IV, Autostrada Sudului, continuarea Autostrăzii Soarelui şi tot ce înseamnă proiecte de infrastructură în România”, a mai explicat Geoană.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, însoţit de miniştrii Cristian Diaconescu, Nicolae Nemirschi, Vasile Puşcaş, s-a aflat în judeţul Cluj, pentru a participa la lansarea candidatului PSD, Teodor Pop Puşcaş, la primăria Cluj-Napoca.

Autor : Cosmin BUHUŞ (AMOSNEWS)

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Ştire: Mircea Geoană: Am făcut o alegere potrivită, neacceptând participarea UDMR la guvernare"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/stire-mircea-geoana-am-facut-o-alegere-potrivita-neacceptand-participarea-udmr-la-guvernare-2/