STUPEFIANT. Guvernul Boc patroneaza prima Bienala de Grafica a tinutului secuiesc! Niciun roman printre organizatori!

April 14, 2010 •antiromanism, Bogdan Diaconu, Covasna, Harghita, iredentism, PCM, PD-L, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1622

Consiliul Judetean Covasna si Consiliul Judetean Harghita organizeaza in perioada 17 mai-30 iulie 2010 Bienala de Grafica, eveniment organizat sub patronajul Ministerului Culturii şi Patrimoniului National si a ministrului UDMR Kelemen Hunor (foto).
Pe pagina de internet a Ministerului Culturii este postat un link catre pagina oficiala a Bienalei, unde orice muritor de rand poate afla cine, ce si cum in legatura cu aceasta Bienala, organizata, cum altfel, pe bani publici.

Deloc surprinzator, pagina oficiala a evenimentului anunta exclusiv in limba maghiara ca este vorba de Bienala de grafica a tinutului secuiesc (indiferent ce limba selectezi din meniul lateral, titlul evenimenului din antet este exclusiv in limba maghiara). Apoi, la fel deloc surprinzator, organizatorii bienalei sunt exclusiv unguri, pentru ca, nu-i asa, nu ar da bine sa fie si romani la prima bienala a tinutului secuiesc.
Impotriva acestei mizerii ordinare nu s-a ridicat decat o voce, cea a vicepresedintelui Partidului Conservator, Bogdan Diaconu, care a reactionat aici. In rest nimeni si nimic nu se impotriveste mizeriilor promovate din Guvernul Romaniei de catre UDMR.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to STUPEFIANT. Guvernul Boc patroneaza prima Bienala de Grafica a tinutului secuiesc! Niciun roman printre organizatori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "STUPEFIANT. Guvernul Boc patroneaza prima Bienala de Grafica a tinutului secuiesc! Niciun roman printre organizatori!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/stupefiant-guvernul-boc-patroneaza-prima-bienala-de-grafica-a-tinutului-secuiesc-niciun-roman-printre-organizatori/