STUPEFIANT. Primul ministru Emil Boc evita sa se pronunte categoric impotriva reorganizarii zonelor de dezvoltare economica pe criterii etnice!

April 21, 2010 •Covasna, Emil Boc, enclavizare, Harghita, iredentism, PCM, PD-L, PSD, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1482

Deputatul PSD de Covasna, Horia Grama (foto), a adresat in luna martie anul acesta o interpelare primului ministrul Emil Boc in chestiunea reorganizarii regiunilor de dezvoltare ale Romaniei, proiect sustinut de UDMR si adoptat tacit la Senat, prin care UDMR incearca obtinerea autonomiei teritoriale pe criterii etnice a maghiarilor din Covasna, Harghita si Mures.

Ce intreaba deputatul PSD de Covasna, Horia Grama,….

i1350B

…si ce raspunde premierul Emil Boc…sau mai bine zis ce nu raspunde….

r1350B

Grama a solicitat punctul de vedere al Guvernului Romaniei, adica un document care sa contina semnatura premierului Emil Boc, insa, deloc surprinzator, premierul Emil Boc a evitat sa produca un document oficial semnat de domnia sa si a solicitat Ministerului Administratiei si Internelor sa ii raspunda deputatului Horia Grama (asta desi nimeni nu a intrebat ministerul!).
Mai mult, nici Emil Boc si nici Ministerul Administratiei si Internelor nu raspund clar la intrebarea lui Grama referitoare la criteriul etnic ca baza pentru reorganizarea regiunilor de dezvoltare ale Romaniei.
Acum, stau si eu si ma intreb ce caracter infect trebuie sa ai ca sa nu respingi, public si cat se poate de categoric sub semnatura ta, criteriul etnic ca baza pentru reorganizarea zonelor de dezvoltare economica ale Romaniei, tara a carui prim ministru esti? Emil Boc sau Elena Udrea au jurat ca respecta Constitutia Romaniei si ca vor face tot ce pot pentru propasirea poporului roman. Iar ei propasesc poporul maghiar, rezivionismul si separatismul etnic.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to STUPEFIANT. Primul ministru Emil Boc evita sa se pronunte categoric impotriva reorganizarii zonelor de dezvoltare economica pe criterii etnice!

  1. absolut obiectiv says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "STUPEFIANT. Primul ministru Emil Boc evita sa se pronunte categoric impotriva reorganizarii zonelor de dezvoltare economica pe criterii etnice!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/stupefiant-primul-ministru-emil-boc-evita-sa-se-pronunte-categoric-impotriva-reorganizarii-zonelor-de-dezvoltare-economica-pe-criterii-etnice-2/