SURSE. UDMR vrea schimbarea prefectului de Covasna. PSD, de acord

January 19, 2016 •Covasna •Views: 2741

Surse politice mi-au confirmat faptul că UDMR depune eforturi susținute pentru schimbarea prefectului de Covasna, Sebastian Cucu. UDMR are susținerea deputatului PSD de Covasna.

Vezi și Parlamentarii covăsneni Horia Grama și Marius Obreja, de partea UDMR și în cazul steagului secuiesc al județului

Conducerea UDMR Covasna fierbe de supărare după ce liderul UDMR Sfântu Gheorghe, primar al municipiului, a fost amendat de prefectul județului Covasna cu suma de 10.000 de lei pentru nesoluţionarea în termen a cererilor depuse pe Legea 10/2001 privind restituirea imobilelor naţionalizate (detalii aici). Propaganda UDMR cu privire la încălcarea unor drepturi ale comunității maghiare din România de către conducerea de la București este dovedită ca mincinoasă de vreme ce chiar liderii UDMR le încalcă drepturile maghiarilor din România.

La fel de supărați sunt liderii UDMR Covasna și pe faptul că prefectul Sebastian Cucu a atacat și a câștigat în instanță procesul intentat primarului municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, în cazul controversatului proiect „Balaurul” prin care primarul dorea să amplaseze o colină de aproximativ cinci metri înălţime, 13 lăţime şi 33 lungime în vecinătatea Prefecturii şi Consiliului Judeţean Covasna, în plin centrul municipiului Sfântu Gheorghe (detalii aici).

Cum era de așteptat, liderul PSD Covasna, deputatul Horia Grama, este de acord cu solicitarea UDMR. Grama a refuzat în ultmii ani să ia poziție în apărarea propriului electorat, poziționându-se de nenumărate ori alături de liderii UDMR prin refuzul său.

În cazul în care Premierul Dacian Cioloș va da curs doleanțelor UDMR (cel mai probabil va face acest lucru) Cucu, numit prefect în decembrie 2014, va fi al patrulea prefect schimbat în actuala legislatură la comanda UDMR, cu largul concurs de deputatului PSD de Covasna, Horia Grama.

FOTO: Sebastian Cucu, agerpres.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "SURSE. UDMR vrea schimbarea prefectului de Covasna. PSD, de acord"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/surse-udmr-vrea-schimbarea-prefectului-de-covasna-psd-de-acord/