TICĂLOS SAU LABIL PSIHIC? Avertizat de Prefectura Covasna pentru că nu poartă eșarfa tricoloră, UDMR-istul Antal Arpad incită la violențe interetnice!

June 4, 2012 •Antal Arpad, antiromanism, extremism maghiar, iredentism, Primaria Sfantu Ghorghe, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 2821

Antal Arpad

Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, extremistul Antal Arpad, și-a reiterat într-o conferință de presă disprețul total pe care îl nutrește față de drapelul național al României și față de însemnul distinctiv al primarilor, eșarfa tricoloră. Antal a făcut din nou declarații vecine cu demența după ce noul prefect al județului Covasna l-a avertizat pe Antal pentru faptul că refuză în mod repetat și ostentativ să poate esarfa tricoloră atunci când legea o impune.

Redau mai jos știrea apărută pe Mediafax:

Antal Arpad: Nu e ciudat să urc pe scenă de 15 Martie purtând tricolorul românesc?

Primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, susţine că prefectul de Covasna l-a “avertizat” să poarte eşarfa tricoloră la evenimentele oficiale, dar că ar fi “un pic jenant” pentru tricolorul românesc ca el să îl poarte “prin pădure” şi ar fi “un pic ciudat” să urce astfel pe scenă de 15 Martie.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care este liderul local al UDMR, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că “spiritul lui Ceauşescu” a ajuns şi în secuime, la Prefectura Covasna.

“Aşa cum am spus zilele trecute, spiritul lui Ceauşescu s-a reîntors în România şi îl întâlnim în Guvern, în Parlament, în studiourile televiziunilor, iar acum pot să vă anunţ că acest spirit al lui Ceauşescu a venit şi în secuime, e pe acolo, la Prefectura Covasna. Dacă vreţi să întâlniţi spiritul lui Ceauşescu, intraţi în clădirea Prefecturii şi îl veţi găsi acolo”, a spus Antal.

Primarul a menţionat că noul prefect de Covasna, Codrin Munteanu, “readuce în Sfântu Gheorghe şi în secuime conflictul dintre români şi maghiari”, pentru că în toate adresele pe care le trimite autorităţilor locale “se leagă exclusiv de chestiuni care ţin de identitatea maghiarilor sau de identitatea românilor”.

“Eu cred că într-un moment în care lucrurile au început să meargă într-o direcţie bună, ne întoarcem din drum şi încercăm să stricăm ceea ce s-a făcut”, a spus Antal.

Primarul a dat ca exemplu faptul că a fost “avertizat” de prefectul Munteanu că are obligaţia să poarte eşarfa tricoloră la toate evenimentele oficiale.

“Eu doresc să respect legea, dar vă întreb şi pe dumneavoastră: nu este un pic jenant pentru tricolorul românesc să-l port eu prin pădure sau când mă duc la galopiada secuiască? Nu este o situaţie un pic ciudată totuşi ca, în 15 martie, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, să mă urc pe scenă purtând eşarfa tricoloră? Credeţi dumneavoastră că este un lucru normal? Credeţi că aceste lucruri duc spre o bună convieţurire a românilor şi maghiarilor în această zonă? Gândiţi-vă la reacţia acelor oameni, mii de oameni, care în 15 martie ies în oraş şi ei vor şti că eu sunt obligat să mă urc pe scenă purtând eşarfa tricoloră. Ce reacţie vor avea?”, a spus Antal.

Integral pe Mediafax

Vezi și ANTIROMAN! UDMR-istul Antal Arpad, primar in Sfantu Gheorghe, amendat cu 1000 de lei pentru OFENSA ADUSA INSEMNELOR NATIONALE si ABUZ IN SERVICIU!

RECIDIVIST. Tribunalul Covasna îl obligă pe UDMR-istul Antal Arpad să respecte Constituția României. DOCUMENT/FOTO

Nota mea: Arpi, nu ți se pare ciudat ca un fascist ca tine a ajuns primar în România?
Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

9 Responses to TICĂLOS SAU LABIL PSIHIC? Avertizat de Prefectura Covasna pentru că nu poartă eșarfa tricoloră, UDMR-istul Antal Arpad incită la violențe interetnice!

 1. […] luna aprilie a.c. l-am sesizat pe prefectul județului Covasna cu privire la faptul că primarul Antal Arpad a refuzat să poarte eșarfa tricoloră, în condițiile legii, cu ocazia ceremoniei de deschidere […]

 2. […] TICĂLOS SAU LABIL PSIHIC? Avertizat de Prefectura Covasna pentru că nu poartă eșarfa tricoloră,… […]

 3. […] TICĂLOS SAU LABIL PSIHIC? Avertizat de Prefectura Covasna …, Anunturi din TICĂLOS SAU LABIL PSIHIC? Avertizat de Prefectura Covasna …, Locuri de Munca, Servicii IT TICĂLOS SAU LABIL PSIHIC? Avertizat de Prefectura Covasna …, Promovare Site TICĂLOS SAU LABIL PSIHIC? Avertizat de Prefectura Covasna …, Gazduire Web TICĂLOS SAU LABIL PSIHIC? Avertizat de Prefectura Covasna …, Creare Site TICĂLOS SAU LABIL PSIHIC? Avertizat de Prefectura Covasna …, Oferte din TICĂLOS SAU LABIL PSIHIC? Avertizat de Prefectura Covasna …, Promotii TICĂLOS SAU LABIL PSIHIC? Avertizat de Prefectura Covasna …, Bani Online, Stiri TICĂLOS SAU LABIL PSIHIC? Avertizat de Prefectura Covasna … , (Covasna – Căutare în Google Blog): TICĂLOS SAU LABIL PSIHIC? Avertizat de Prefectura Covasna … […]

 4. Nándor Pál says:

  Antal Árpád o sa fie PRIMAR inca 20 de ANI !!!! Poti sa faci cruce ! AMIN !!!!

  • Alex says:

   Şi te bucuri?
   Vai de capul tău!
   Va distruge de tot oraşul, vor pleca toţi agenţii economici, la un moment dat nu va mai avea lumea bani nici de haine s.h. şi se vor închide şi magazinele!

   • Dan Tanasa says:

    Evident că se bucură pentru că Arpi dă apă la moară fascismului și asta ține de foame în Sfântu Gheorghe!

 5. Ovidiu says:

  este labil psihic. asta este sigur.
  pacat ca Munteanu este mutat la Bucuresti si nu este lasat prefect. O fi lucratura UDMR ? Toata lumea stie ca este singurul care le poate face fata lui Tamas si Antal. A facut=o si in trecut … pana l-au mutat la Bucuresti. la fel ca acum.

 6. cms.sef.(r)PRECUP FLORIN says:

  IATA UN ALIAT AL PORTOCALIILOR DIN PDL….CE MAI PUTEM SPUNE?….SA MERGEM LA VOT SI APOI SA …FACEM CE TREBUIE ,INCLUSIV,MAI LAES ,ADUCEREA ACESTOR NETREBNICI IN INSTANTA…PE PROBE SI RECHIZITORII ADEVARATE…DOARASA PUTEM SA RENASTEM…ACUM ESTE MOMENTUL CA ROMANII SA-SI DEA MANA SI SA-I ALUNGE PE MAFIOTI SI DERBEDEI PE IREDENTISTI,REVIZIONISTI SI TOTI CEI CARE AU INSULTAT SI DISCREDITAT ACEST NEAM NOBIL AL ROMANILOR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "TICĂLOS SAU LABIL PSIHIC? Avertizat de Prefectura Covasna pentru că nu poartă eșarfa tricoloră, UDMR-istul Antal Arpad incită la violențe interetnice!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ticalos-sau-labil-psihic-avertizat-de-prefectura-covasna-pentru-ca-nu-poarta-esarfa-tricolora-udmr-istul-antal-arpad-incita-la-violente-interetnice/