TICĂLOȘI. Senatorii mureșeni Pașcan și Frătean, PENTRU Ziua Limbii MAGHIARE în România

June 17, 2015 • Mures • Views: 2597

Senatorii români de Mureș, Pașcan Emil-Marius (PNL), și Frătean Petru-Alexandru (PSD) au votat ieri în favoarea unei zile a limbii maghiare pe teritoriul României.

Propunerea legislativă pentru instituirea Zilei Limbii Maghiare în data de 13 noiembrie a fiecărui an, iniţiată de 26 de parlamentari UDMR, a fost adoptată marţi de Senat, cu 62 de voturi ”pentru” şi 4 abţineri (detalii aici).

Despre cum refuza Frătean să aplice legea în județul Mureș pe vemea când era prefect puteți citi aici.

FOTO: glasulvailor.ro și inpolitics.ro

Tags: , , , , ,

5 Responses to TICĂLOȘI. Senatorii mureșeni Pașcan și Frătean, PENTRU Ziua Limbii MAGHIARE în România

  1. […] fără acoperire istorică. Personal, consider că modul în care au înțeles să acționeze senatorii și deputații români în acest caz echivalează fără îndoială cu un act de trădare […]

  2. […] în care au înțeles să acționeze senatorii și deputații PSD și PNL în acest caz echivalează fără îndoială cu un act de trădare […]

  3. George says:

    Din pacate aveti dreptate! Ideea este ca probabil aceste papusi care ne conduc probabil ca primesc ordine de sus (Noua Ordine Mondiala, pe care unii vor sa o instaureze). Prea bate la ochi o atat de mare majoritate intr-o anumita directie. Trebuie sa fi un mare prost sa nu observi anumite lucruri. Probabil ca vor sa ii intarate pe romani, ca sa creeze o stare de haos, si in felul acesta sa aiba motiv sa intervina in forta impotriva lor. Momentan romanii nu le dau motive ca sa fie asupriti militar… Dar, eu banuiesc ca din cauza asta dau legi aberante… Din cauza asta a fost dotata jandarmeria.. prin oras este omniprezenta. Politia si lumea interlepo sunt mana in mana. De exemplu in Bucuresti ies fetele “la produs” intr-o zona care este la o aruncatura de bat de zona 0 a capitalei.. Polistii inseamna ca sunt mana in mana cu interlopii. Statul este doar de fatada… Daca eu ma duc sa demonstrez in oras imediat ma legitimeaza jandarmii, dar pe prostituate nu le vede nimeni. Ce concluzie puteti sa trageti! Eu am tras propriile mele concluzii… pornind de la distrugerea economiei Nationale, vinderea flotei de pescuit oceanic, campania lui Basescu cu nu vede, nu aude, nu spune nimic… de la reactia lui Constantinescu cand s-a publicat o carte care scria despre masoni: Cum indraznesti sa publici o asemena carte! Concluzia este simpla. Papitoii care sunt pusi in functii de conducere sunt toti patati (corupti) ca sa poata fi manipulati dupa bunul plac al unora. Si atunci ei deja formeaza o mafie la nivel inalt!

  4. Bogdan Bobolea says:

    Din pacate asistam la un proces similar cu cel din Evul Mediu cand nobilimea romana s-a lasat maghiarizata pentru beneficii materiale. Oameni FARA caracter si tradatori! Asa cum bine spunea Vasile Pavelcu: “Romania nu are nevoie de genii, ci de caractere”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend