Tovarășul Mihai Răzvan Ungureanu în Covasna: ”Nu vrem o țară comunistă”!

July 19, 2012 • Mihai Răzvan Ungureanu, Traian Basescu • Views: 1381

Sursa FOTO: Facebook

Fostul director al Serviciului de Informații Externe și Prim-ministru al României, Mihai Răzvan Ungureanu, a ajuns în turneu și prin județul Covasna. Evident, nu a scos o vorbă despre procăriile UDMR din zonă ci a susținut campania electorală a președintelui suspendat Traian Băsescu. Doi PDL-iști din Covasna nu au ratat ocazia de a se fotografia cu MRU: Cosmin Boriceanu și Liviu Comâneci. Ironia sorții face ca cei doi anonimi din filiala PDL Covasna să se fotografieze sub un banner pe care stă scris ”Nu vrem o țară comunistă” lângă un fost membru al CC al UTC (detalii aici). 
3 Responses to Tovarășul Mihai Răzvan Ungureanu în Covasna: ”Nu vrem o țară comunistă”!

 1. Vasi says:

  Tinerii sunt de la liceul Mihai Viteazu.Intamplator am discutat cand aveam drum si cu cativa taximetristi,la fel si ei sunt “speriati” de noua guvernare Tonta copy-paste si directia incotro se duce.

  • Laura says:

   Taximetristii sunt “speriati”??? De ce anume? Ca se dau salariile inapoi, se deschid spitale, se face public auditul pe fiecare minister si se trimite la parchet, se incearca salvarea companiilor de stat, se termina autostrazi etc, etc etc.
   Eu cred ca altii sunt cei speriati, nu taximetristii. Speriati sunt infractorii si incompetentii care au sufocat institutiile statului in ultimii ani de regim Besinescu.

 2. Nea Nicu says:

  Mai bine o TARA Comunista si Suverana decat un raion sovietic.mars la canal MRU,Ceausescu trebuia sa te bage la racoare cand erai proaspat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend