TRĂDĂTOR ORDINAR! Ministrul Educației, Daniel Petru Funeriu: Stema UNGARIEI de pe clădirea Liceului Salamon Erno din Gheorgheni are AVIZ FAVORABIL și nu va fi îndepărtată! FOTO. DOCUMENT.

November 11, 2011 •antiromanism, Bakos Laszlo, Daniel Funeriu, PD-L, sovinism maghiar, tradatori, Trianon, UDMR •Views: 1673

Ministrul Daniel Funeriu
Dupa cum am scris aici, la inceputul lunii septembrie a.c. pe cladirea Liceului Salamon Erno din Gheorgheni a fost reamplasata stema Ungariei chiar pe frontispiciul cladirii liceului. Zic reamplasata pentru ca stema a fost montata in acel loc in perioada 1909-1911 dar a fost indepartata, cum era si firesc, odata cu incheirea Tratatului de la Trianon.
Presa de limba maghiara anunta acest eveniment cu mare fast, ca pe o

victorie, o readucere la viata a unei istorii de dinaintea Tratatului de la Trianon, o perioada de trista amintire pentru romanii din Ardealul de Nord.

Bakos Laszlo
In legatura cu acest fapt de o gravitate extrema a fost sesizat ministrul Educatiei Nationale, PDL-istul Daniel Funeriu, caruia senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu i-a solicitat sa indeparteze aceasta stema a Ungariei de pe cladirea unei institutii de invatamant din Romania. 
Raspunsul ministrului Funeriu dovedeste nu doar o crasa incultura a demnitarului, ministru in Guvernul Romaniei, dar si o dovada clara a unei tradari nationale impardonabile. Conform documentului care contine raspunsul ministrului Funeriu, “ornamentul de fatada”, cum este denumita stema Ungariei de pe fata liceului din Gheorgheni, a primit avizul favorabil al Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu National, institutie aflata in subordinea Ministerului Culturii, condus de UDMR-istul Kelemen Hunor. 
Directia Judeteana pentru Cultura Harghita este o institutie in care nu este angajat niciun roman, ceea ce explica cat se poate de simplu de ce directorul executiv al directiei, Bakos Laszlo, a dat aviz favorabil pentru montarea unei steme a Ungariei pe cladirea unui liceu din Romania.
Acest caz nu este singular in judetele Covasna si Harghita. Si de aceasta data avem dovada clara a faptului ca UDMR, alaturi de PCM si toate celelalte organizatii extremiste maghiare, militeaza pentru readucerea la viata a istoriei Imperiului Austro-Ungar, a perioadei in care romanii nu aveau niciun drept in aceasta parte a lumii. Nu este vorba de nicio “mutare” a teritoriului celor doua judete in Ungaria, ci este vorba de recrearea unei Ungarii mai mici chiar in mijlocul Romaniei cu concursul tradatorilor de neam de genul ministrului Funeriu.

R La 21 09 Vasilescu O 2135

Stema Ungariei amplasata pe fatada Liceului Salamon Erno din Gheorgheni


Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "TRĂDĂTOR ORDINAR! Ministrul Educației, Daniel Petru Funeriu: Stema UNGARIEI de pe clădirea Liceului Salamon Erno din Gheorgheni are AVIZ FAVORABIL și nu va fi îndepărtată! FOTO. DOCUMENT."! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/tradator-ordinar-ministrul-educatiei-daniel-petru-funeriu-stema-ungariei-de-pe-cladirea-liceului-salamon-erno-din-gheorgheni-are-aviz-favorabil-si-nu-va-fi-indepartata-foto-document/