TRAGEDIA COLECTIV. Ce mesaj am primit de la un rocker: „Să-ți cam iau patriotismul în p..ă, bă imbecilule”

December 4, 2015 • dement • Views: 7695

Chestia din imagine e un bărbat (sau cel puțin așa cred, deși nu sunt sigur). Din motive pe care le bănuiesc dar de care nu sunt sigur, chestia asta mi-a trimis un mesaj pe pagina mea de Facebook. Pentu că producția lui intelectuală e excepțională am decis să fac public mesajul lui.

Chestia asta, care are și un nume, Cătălin Țînțăreanu, este de profesie jurnalist și un mare fan al muzicii rock. M-am uitat pe profilul lui de Facebook, un profil public, și l-am putut admira în diferite ipostaze în care rockerul se manifestă. Atât de împătimit de muzica rock este chestia încă a decis că eu merit atenția lui. Și nu oricum, ci printr-un mesaj de rocker. Motivul pentru care am primit acest mesaj este, probabil, legat de faptul că am îndrăznit să critic decizia RATB de a înlocui denumirea stației Mărăsești din București cu denumirea clubului Colectiv, în amintirea victimelor tragediei.

Opinia mea a iritat chestia care, de la nivelul foarte elevat al culturii sale de rocker, m-a pus la punct.

Limbajul acestei chestii este reprezentantiv pentru rockerii din România? Cred că nu! Aștept însă să văd un rocker zdravăn la minte care reacționează la mizeria asta.

mesaj dement Catalin Tintareanu

FOTO: Catalin Țînțăreanu, facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

7 Responses to TRAGEDIA COLECTIV. Ce mesaj am primit de la un rocker: „Să-ți cam iau patriotismul în p..ă, bă imbecilule”

 1. mari says:

  Descartes a zis o chestie care nu se potriveste tuturor bipezilor cu limbaj articulat. Pt. unele specimene, asimilate din cauza aspectului in categoria de om, se potriveste mai bine”Ma c… deci exist.”Asa ca restul nu putem decat sa ne straduim sa nu calcam in dovezile urat mirositoare ale existentei lor.

 2. Petrosanu says:

  Nu e nimic rau ca e rocker, ca e prost este rau.

 3. Metal_warrior says:

  Cetateanul respectiv e un cocalar prost, manelist devenit rocker peste noapte, care habar n-are nimic despre jurnalism, muzica sau bune maniere.
  Rockul se impaca foarte bine cu patriotismul, sunt multe trupe cu mesaj patriotic sau chiar nationalist (vezi Bruce Springsteen, Sabaton, Manowar, Iced Earth, Kid Rock, sau la noi Altar, Cargo, Amala etc..), circarul ala nu e nici jurnalist, nici rocker. De asemenea, la majoritatea concertelor rock de la noi, flutura steagul tricolor in public sau pe scena.
  Cat despre denumirea Colectiv a unei statii RATB, mi se pare absurd sa pui la loc de cinste un nume de club unde au fost ucisi atatia tineri din cauza neglijentei si prostiei patronilor, organizatorilor de concert si a efectelor pirotehnice prost folosite… se poate pune o troita in memoria victimelor, insa numele “Colectiv” in sine e de trista amintire, ca Auschwitz sau Katyn.

  • Alex says:

   Ai sintetizat perfect, l-ai descris perfect pe “poser”, nu-i rocker adevărat şi ideea cu numele “Colectiv” e corectă. Mai bine pe victime şi a lor memorie să le cinstim. Şi o putem face în multe alte zeci de feluri.

 4. bogdan bobolea says:

  Mai jos este un fragment postat chiar de către domnul Cătăln Ţânţăreanu pe blogul personal. No comment.

  “sâmbătă, 4 octombrie 2014

  Eu, lautarul din fumul de mici si nunta pierduta

  Pizda ma-sii, la viata mea am fost invitat la dans ca femeie, am fost considerat pe rand poponar, satanist, artist, cantaret, turist strain („ai trasaturi de hispanic”) si de fiecare data m-am amuzat copios. Totusi, sa ma ia ala drept lautar… mai da-o-n mortii ma-sii !!
  Acum stau si ma interb daca am ajuns chiar atat de naspa si ar trebui sa ma apuc sa iau lectii de acordeon si sa invat versurie de la „Ia-ti mireasa ziua buna” sau daca e un nou trend printre acordeonisti sa isi lase pleata si sa poate geaca de motor… Vali Craciunescu iese din discutie :))).
  Băi, ziceți sincer, chiar asa nasol am ajuns ? Chair am o fața de va vine sa imi dati un milion si o jumate de tuica, sa jucati hora in jurul meu in fata blocului in timp ce eu cant la acordeon ????”

 5. bogdan bobolea says:

  Dan, cu cât primeşti mai multe injurii, cu atât înseamnă că indivizii care te înjură şi te jignesc se simt şi mai ameninţaţi. Este o relaţie de directă proporţionalitate. Cu cât se depărtează de raţionalitate, cu atât înseamnă că nu au argumente logice. Trebuie să fim ca urşii când dau de câinii care latră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend