TRIANON 100 – TRATAT DE PACE. Patriarhia Română: Joi, 4 iunie 2020, în timpul Sfintei Liturghii şi la slujba Parastasului pentru eroi vor fi pomeniţi eroii, soldaţii, luptătorii, diplomaţii români şi toţi cei care au contribuit la realizarea României Mari

June 3, 2020 •Patriarhia Romana •Views: 204

Biroul de Presă al Patriarhiei Române a transmis public un comunicat de presă prin care informează că la toate bisericile din Patriarhia Română, în timpul Sfintei Liturghii şi la slujba Parastasului pentru eroi, din data de Joi, 4 iunie 2020, vor fi pomeniţi eroii, soldaţii, luptătorii, diplomaţii români şi toţi cei care au contribuit la realizarea României Mari la nivel naţional, potrivit basilica.ro.

Citește și TRIANON 100 – TRATAT DE PACE. Ceremonia semnării tratatului de pace cu Ungaria, de la Trianon, reflectată în ziarul francez „Le Figaro”

„La toate bisericile din Patriarhia Română, în timpul Sfintei Liturghii şi la slujba Parastasului pentru eroi, din data de Joi, 4 iunie 2020, vor fi pomeniţi eroii, soldaţii, luptătorii, diplomaţii români şi toţi cei care au contribuit la realizarea României Mari la nivel naţional, între anii 1916-1918, şi recunoaşterea acesteia pe plan internaţional, în special prin Tratatul de la Trianon din 4 iunie 1920.

Veşnica lor pomenire din neam în neam!

Biroul de Presă al Patriarhiei Române”

FOTO: basilica.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Tags: ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "TRIANON 100 – TRATAT DE PACE. Patriarhia Română: Joi, 4 iunie 2020, în timpul Sfintei Liturghii şi la slujba Parastasului pentru eroi vor fi pomeniţi eroii, soldaţii, luptătorii, diplomaţii români şi toţi cei care au contribuit la realizarea României Mari"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/trianon-100-tratat-de-pace-patriarhia-romana-joi-4-iunie-2020-in-timpul-sfintei-liturghii-si-la-slujba-parastasului-pentru-eroi-vor-fi-pomeniti-eroii-soldatii-luptatorii-diplomatii-ro/