TRIBUNALUL COVASNA a decis deschiderea procedurii falimentului in cazul SC Plastico SA Sfantu Gheorghe. Felicitari UDMR!

November 23, 2010 •Covasna, economie, Imreh Etele •Views: 2502

In data de 12 noiembrie a.c. Tribunalul Covasna s-a pronuntat in favoarea deschiderii procedurii falimentului in cazul SC Plastico SA din Sfantu Gheorghe, firma care apartine grupului ungar TVK.
Decizia Tribunalului Covasna in cazul Plastico SA nu este deloc surprinzatoare. Conducerea firmei si-a dovedit in ultimii ani incompetenta si stupiditatea in administrarea firmei in conditiile in care in 1997 grupul ungar TVK se lauda cu o investitie de 7 milioane USD.
Pentru locuitorii din Sfantu Gheorghe inchiderea acestei firme este o noua lovitura, chiar daca in ultimul timp in firma mai lucrau doar cativa angajati.
Exemplul Plastico SA vine dupa cel al SC IAME SA, firma in care capitalul majoritar era detinut tot de catre o firma din Ungaria, si care, ca si Plastico SA, au fost voit ingropate, fiind lasati fara un loc de munca mii de oameni.
S-au preocupat vreodata liderii UDMR ai zonei de aceste doua cazuri? Deloc. Asta pentru ca UDMR, alaturi de clientela lor, nu face banii din afaceri private ci din afacerile cu statul, oamenii obisnuiti fiind lasati la voia intamplarii. In timp ce oamenii raman fara locuri de munca si sunt lasati prada saraciei crunte, liderii UDMR agita sloganurile nationalism-sovinismului, sigurul care mai hraneste electoratul maghiar din zona.


Puteti consulta dosarul aflat pe rolul Tribunalului Covasna aici.

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2009/05/conducerea-sc-plastico-sa-amendata.html

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to TRIBUNALUL COVASNA a decis deschiderea procedurii falimentului in cazul SC Plastico SA Sfantu Gheorghe. Felicitari UDMR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "TRIBUNALUL COVASNA a decis deschiderea procedurii falimentului in cazul SC Plastico SA Sfantu Gheorghe. Felicitari UDMR!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/tribunalul-covasna-a-decis-deschiderea-procedurii-falimentului-in-cazul-sc-plastico-sa-sfantu-gheorghe-felicitari-udmr-2/