TRIBUNALUL COVASNA a taiat elanul sovin al primarului UDMR Antal Arpad: maghiarizarea strazilor din Sfantu Gheorghe a fost supendata de instanta!

March 21, 2011 •Antal Arpad, discriminarea romanilor, epurare etnica, Gyorgy Ervin, PCM, separatism etnic, Tinutul Secuiesc, UDMR, Valentin Ionascu •Views: 1357

Tribunalul Covasna a suspendat hotararile adoptate de Consiliul Local Sfantu Gheorghe, controlat de catre UDMR si PCM, adoptate in luna mai anul trecut la propunerea primarului, UDMR-istul Antal Arpad, in urma carora au fost maghiarizate denumirile a zeci de strazi din municipiul Sfantu Gheorghe. 
Asupra ilegalitatii acestor hotarari s-a pronuntat si Corpul de Control al Ministrului Administratiei si Internelor, care a constatat o serie intreaga de ilegalitati (vezi aici concluziile raportului).
Reamintesc faptul ca schimbarea denumirii Bulevardului 1 Decembrie 1918, dar si a altor denumiri de strazi din Sfantu Gheorghe, a fost permanent pe agenda consiliului local controlat de UDMR si PCM, si a primarilor UDMR din Sfantu Gheorghe. In acest sens, in 1998 tot in baza unei hotarari a Consiliului Local  Sfantu Gheorghe au fost amplasate tablite cu denumirea “Petofi Sandor” in locul celor cu “1 Decembrie 1918” iar dupa castigarea proceselor de catre prefectii romani Tatu Gheorghe si Horia Grama, tablitele cu “Petofi Sandor” au fost inlaturate prin executare silita in anul 2002. In anul 2009 si prefectul Codrin Munteanu a obtinut anularea in instanta a unor hotarari din anul 2005 neatacate de prefectul UDMR Gyorgy Ervin, acelasi prefect care repus in functie a trecut cu vederea si in anul 2010 hotararile nelegale in complicitate cu subprefectul Ionascu Valentin.  Daca de la primarul Antal arpad nu ne putem astepta la altceva, de la functionarii statului roman, prefectul Gyorgy Ervin si Ionascu Valentin, sigur ca trebuie sa avem pretentii deoarece ei sunt platiti din bani publici sa asigure respectarea legii si nu sa se faca pres in fata ilegalitatilor patronate de UDMR. Oare nu le tremura mana cand semneaza fluturasul de salariu si vad banii cu care Statul Roman ii plateste ca sa apere legea nu sa fie complici cu ilegalitatile UDMR?
Vezi aici lista completa a denumirilor de strazi din Sfantu Gheorghe maghiarizate la propunerea primarului UDMR Antal Arpad

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2010/05/campania-jurnalului-national-noi-suntem_24.html

http://tanasadan.blogspot.com/2010/05/dr-ioan-lacatusu-horia-closca-si-crisan.html


http://tanasadan.blogspot.com/2010/09/udmr-antiromania-foto-la-sfantu.html


http://tanasadan.blogspot.com/2010/07/epurarea-etnica-romanilor-din-covasna.html

PS: presimt o plangere penala pe numele celor doi maimutoi care conduc Prefectura Covasna pentru abuz in serviciu contra intereselor publice!

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to TRIBUNALUL COVASNA a taiat elanul sovin al primarului UDMR Antal Arpad: maghiarizarea strazilor din Sfantu Gheorghe a fost supendata de instanta!

  1. George Cristea says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "TRIBUNALUL COVASNA a taiat elanul sovin al primarului UDMR Antal Arpad: maghiarizarea strazilor din Sfantu Gheorghe a fost supendata de instanta!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/tribunalul-covasna-a-taiat-elanul-sovin-al-primarului-udmr-antal-arpad-maghiarizarea-strazilor-din-sfantu-gheorghe-a-fost-supendata-de-instanta-2/