UDMR incită la „război” româno-român

October 23, 2016 •UDMR •Views: 17709

Panourile electorale amplasate de UDMR în Oradea și Cluj-Napoca confirmă ceea ce afirm de foare mult timp în spațiul public: faptul că formațiunea maghiară este o organizație șovină, iredentistă și profund antiromânească.

Vezi EXCLUSIV. UDMR a încasat în 2015 peste 4,9 MILIOANE de euro de la Guvernul României

UDMR are probleme foarte mari de credibilitate în rândurile comunității maghiare din România. Și maghiarii s-au săturat până peste cap de grofii UDMR putred de bogați care abuzează de eterna propagandă a autonomiei în timp de comunitatea maghiară din România se zbate, la fel ca și majoritatea românească, în sărăcie lucie. Cifrele sunt foarte clare: votanții UDMR sunt aproximativ 400 de mii la o populație de aproximativ 1,2 milioane de etnici maghiari. Doi din trei etnici maghiari nu sunt prostiți de vrăjeala ieftină a politicienilor UDMR și de sperietoarea cu românii care le fură pâinea secuilor. Disperarea UDMR este așadar evidentă și este suficient de mare pentru ca UDMR să renunțe la electoratul tradițional, maghiarii, și să se orienteze către românii pe care i-a ignorat peste 25 de ani.

Și pentru că UDMR nu le are pe astea cu autostrăzi, locuri de muncă, școli și spitale, propaganda UDMR face ce știe mai bine: incită la separatism teritorial. În pragul centenarului Marii Uniri, când toate partidele ar trebui să fie preocupate de marcarea momentului, sunt unii care sunt din nou contra. UDMR face ce știe mai bine: propagandă ieftină orientată exclusiv pe incitare la separatism, la dezmembrarea României cu orice preț. „Salvăm Oradea! De Bucureşti. Taxele noastre să îmbogăţească Ardealul. NU Capitala!”. Pe lângă Oradea, extremiștii moderați considerați în mod ticălos frecventabili de către PSD și PNL își asumă public și salvarea Clujului de București. UDMR își asumă astfel propagarea curentului transilvănismului, a ideii că ardelenii sunt mai tari, mai frumoși și mai deștepți și că Transilvaniei nu-i merge bine pentru că le sunt furații banii de către miticii din București, leneșii care nu produc nimic dar sug sângele ardelenilor.

Această propagandă va prinde foarte bine la imbecili, la tinerii frumoși și liberi și la tot felul de alți habarniști în domeniul istoriei Transilvaniei. Formulele utilizate de UDMR în aceste panouri incită în mod evident la un „război” româno-român, românii din Ardeal fiind ațâțați împotriva românilor regățeni. Nu mai bine ne separăm noi de București, că și așa ne fură banii pe care-i producem noi aici, în Ardeal. Ce bine ar duce-o ardelenii dacă n-ar fi Bucureștiul. Totul pe fondul unei lipse crase de demnitate a PSD și PNL care ar face orice să intre în grațiile formațiunii separatiste maghiare pentru a forma guvernul de la București. Asta pentru că, așa cum am fost obișnuiți în ultimul sfert de secol, pentru PSD și PNL nu există nimic ce nu poate fi negociat cu UDMR pentru a câștiga complicitatea maghiarilor.

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to UDMR incită la „război” româno-român

  1. Dan says:

    Cred ca ar cam fi timpul ca această struțocămilă politică UDMR-UL,care nici partid politic nu e,dar și la guvernare a fost mai tot timpul celor peste 25de an post-revoluționari ,să rămână in afara Parlamentului,democratic,prin participarea masivă la vot a românilor.Ar fi cu dreptate să fie în afara jocului politic o formațiune care în toți anii în care a fost la guvernare nu a promovat,ba chiar a condiționat votarea unor legi folositoare tuturor cetățenilor României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "UDMR incită la „război” româno-român"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/udmr-incita-la-razboi-romano-roman/