UNGARIA DĂ CU FLIT ROMÂNIEI în scandalul declarațiilor lui Kover Laszlo. Mitocanul care ne-a făcut barbari va fi din nou în România, mâine! Care va fi reacția Bucureștiului?

June 4, 2012 •antiromanism, extremism maghiar, iredentism, Kover Laszlo, PCM, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1316

Kover Laszlo

Publicația Ghimpele titrează pe pagina sa că ”Guvernul ungar nu va prezenta scuze pentru JIGNIRILE lui Kover”, citând portalul politics.hu. “Actele de reverenţă sunt ireconciliabile cu stigmatizarea politică, iar Guvernul ungar nu intenţionează să comunice cu Guvernul român în această privinţă, a declarat duminică Peter Szijjarto, secretar de stat ungar responsabil cu relaţiile internaţionale“, scrie site-ul politics.hu.

În același timp preşedintele PCM Mureş, Laszlo Gyorgy, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Parlamentului Ungariei, Kover Laszlo, va susţine, marţi, candidaţii partidului în opt localităţi din judeţ – printre care Târgu Mureş, Sighişoara, Acăţari, Miercurea Nirajului şi Sovata – şi va participa seara, de la ora 19.00, la festivitatea de închidere a campaniei PCM la Târgu Mureş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În aceste condiții este de așteptat o reacție a diplomației de la București de vreme ce oficialitățile de la Budapesta nu regretă în niciun fel indidentele din urmă cu o saptămână de la Odorheiul Secuiesc și declarațiile impardonabil de agresive ale președintelui Parlamentului Ungariei, Kover Laszlo.

Opinez că, în ciuda opoziției autorităților de la București față de o astfel de măsură, Bucureștiul trebuie să-l declare persona non grata pe Kover Laszlo și să-l expulzeze pe ambasadorul Ungariei la București, Excelența Sa Oszkar Fuzes.
Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "UNGARIA DĂ CU FLIT ROMÂNIEI în scandalul declarațiilor lui Kover Laszlo. Mitocanul care ne-a făcut barbari va fi din nou în România, mâine! Care va fi reacția Bucureștiului?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ungaria-da-cu-flit-romaniei-in-scandalul-declaratiilor-lui-kover-laszlo-mitocanul-care-ne-a-facut-barbari-va-fi-din-nou-in-romania-maine-care-va-fi-reactia-bucurestiului/