Ungaria Mare, noua Europă Centrală pe care Viktor Orban vrea să o construiască împreună cu românii

December 18, 2019 •Ungaria •Views: 922

Realizarea Ungariei Mari este, în realitate, noua Europă Centrală despre care vorbea zilele trecute la Timișoara premierul Ungariei, Viktor Orban. În timp ce la București politica mare este făcută de personaje fără coloană vertebrală, Ungaria acționează ferm și coerent în direcția refacerii Ungariei Mari.

Citește și EXCLUSIV. Harta Ungariei Mari, în biroul primarului din Lueta, județul Harghita

La doar două zile de la apelul către români al premierului Ungariei pentru construirea unei noi Europe Centrale, apel făcut chiar la Timișoara, Viktor Orban a postat pe pagina sa de socializare o fotografie de la întâlnirea conducerii FIDESZ. Elementul central al fotografiei îi reprezintă harta Ungariei Mari care veghează întâlnirea celui mai puternic partid din Ungaria.

Cel mai probabil întâlnirea în cauză nu a avut loc într-un muzeu, pentru a explica prezența hărții Ungariei Mari, ci chiar în interiorul clădirii guvernului, ceea ce ar trebui să genereze o reacție, fie ea și una anemică, din partea Bucureștiului.

Revizionsimul și refacerea Ungariei Mari este, în mod evident, politică de stat în Ungaria. Ruperea Transilvaniei de România și alipirea ei la Ungaria este un proces în plină desfășurare pe care nu-l înțeleg decât idioții și cei care acționeză în favoarea unei puteri străine.

Despre ce fel de Europă Centrală este vorba în viziunea lui Viktor Orban vedem în fotografia postată de premierul Ungariei pe contul său de socializare. În realitate, Viktor Orban și cei care acționează în interesul planurilor sale, unii chiar din România, nu vor ceva nou ci vor refacerea unei realități existente în Europa Centrală înainte de Tratatul de Pace de la Trianon.

Vezi și DOCUMENTAR „ÎN PREMIERĂ”. Un ultim semnal de alarmă cu privire la pericolul pierderii Transilvaniei

În parte, planul lui Viktor Orban funcționează perfect. Ungaria cumpără, la propriu, Transilvania în timp ce alimentează cu bani un curent secesionist în Transilvania, curent sprijinit inclusiv de unii români adepți ai transilvănismului.

La București însă este liniște. România nu are o strategie care să combată revizionismul lui Viktor Orban (ba mai mult, unii sunt atât de imbecili încât stau cu el la masă) iar clasa politică se întrece să slugărească aripa din România a FIDESZ, respectiv UDMR.

Marea parte a clasei politice de la București refuză pur și simplu să vadă ceea ce este evident și pentru o găină beată: actualul mod de a acționa al Bucureștiului va duce cu siguranță la o rupere a Transilvaniei de România.

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to Ungaria Mare, noua Europă Centrală pe care Viktor Orban vrea să o construiască împreună cu românii

 1. ciprian says:

  Eu propun sa uitam de autoritatile tradatoare ale Romaniei si facem ceva, noi cei cu adevarate bune intentii.
  Ce ar avea efect,ar anula pretentiille ticaloase ale ungurimii DEFINITIV! si ne-ar da istoria de peste 2000 de ani inapoi,este strangerea de semnaturi pentru revenirea acestui frumos teritoriu,prin voia noastra , la numele DACIA!..,pana nu e prea tarziu.
  Fa ceva in sensul asta, domnule Dan Tanasa!

 2. Neconformistul says:

  asta se intampla , in timp ce la Bucuresti , Johanis readuce in discutie ” problema regiionalizarii Romaniei ” ca fiind un plan necesar pentru accelerarea dezvoltarii noastre intr-o conceptie moderna , europeana . Sa dea Dumnezeu ca situatia internationala sa evolueze intr-un mod favorabil noua si sa aiba cinene sprijini ! La nivel mondial si european se prefigureaza mari prefaceri ! Avem nevoie de toata unitatea si puterea de lupta a neamilui romanesc ! Sa cedem acu , cum ne va ajuta mormanul de fiare vechi de la Deveselu ! Sa vedem acum cum va aciona diaspora….

 3. Român says:

  Cine ne i-a trimis pe liberali in parlament ? Romanii care SU votat asemenea panarame care NU ÎNȚELEG INTERESUL NAȚIONAL !!! Atunci vorbiti cu acești romani , poate ne vor spune ei despre acest lucru!

 4. Focsa Dtru says:

  Daca Guvernul Romaniei nu reactioneaza, atunci Orban de Budapesta lucreaza cu Orban de Bucuresti.
  Adica, suntem prosti de prosti!

 5. Stefan says:

  In veci si pururi Transilvania ,nu va face parte din Ungaria…nu a aparținut ungariei și sunt nu.ai baliverne…eu ii provoc pe maghiari sa intre in Transilvania…vor rămâne cu teritoriu mai mic…si ce rost mai are sa discutam..nu cred sub nici o forma ca unguri vor avea vreodată acest teritoriu sub oblăduirea lor.si iar.

 6. Heritage.c@yaho.com says:

  E nevoie acum de unirea forțelor nationsliste, crearea unui partid puternic de români cu inima de roman care să preia conducerea țării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Ungaria Mare, noua Europă Centrală pe care Viktor Orban vrea să o construiască împreună cu românii"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ungaria-mare-noua-europa-centrala-pe-care-viktor-orban-vrea-sa-o-construiasca-impreuna-cu-romanii/