Urmare constatarii ANI, PDL-istul LUNGU DOREL, fost director coordonator al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Covasna, nu mai poate ocupa o functie sau demnitate publica timp de 3 ani!

April 7, 2011 •Agentia Nationala de Integritate, Lungu Dorel, PD-L, Sfantu Gheorghe •Views: 1367

PDL-istul Lungu Dorel, fost Director coordonator al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Covasna, gasit incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate, nu mai poate ocupa o functie publica timp de trei ani dupa ce actul emis de ANI a ramas definitiv si irevocabil. Interdictia in cazul lui Lungu va inceta in decembrie 2013.

Potrivit prevederilor art. 25, alin. (2) din Legea 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, „persoana eliberată sau destituită din funcţie potrivit prevederilor alin. (1) sau faţă de care s-a constatat existenţa conflictului de interese ori starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică ce face obiectul prevederilor prezentei legi, cu excepţia celor electorale, pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcţia ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului”.

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2010/03/lungu-dorel-director-coordonator-al.html

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Urmare constatarii ANI, PDL-istul LUNGU DOREL, fost director coordonator al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Covasna, nu mai poate ocupa o functie sau demnitate publica timp de 3 ani!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/urmare-constatarii-ani-pdl-istul-lungu-dorel-fost-director-coordonator-al-agentiei-judetene-pentru-ocuparea-fortei-de-munca-covasna-nu-mai-poate-ocupa-o-functie-sau-demnitate-publica-timp-de-3-ani/