Veterinarul Dan Manolachescu, intrat pe usa din spate in PD-L Brasov, uns sef la PD-L Sfantu Gheorghe de primarul Brasovului George Scripcaru!

August 13, 2009 •Antal Arpad, antiromanism, Brasov, Dan Manolachescu, George Scripcaru, iredentism, PD-L, semidoct, sovinism, Tinutul Secuiesc, UDMR •Views: 1209

Jurnalistul Dan Manolăchescu, preşedinte al PD-L Sfântu Gheorghe

Jurnalistul Dan Manolăchescu a devenit noul preşedinte al filialei Sfântu Gheorghe a Partidului Democrat- Liberal (PD-L), fiind validat în funcţie miercuri seară, de către vicepreşedintele PD-L, George Scripcaru, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

Noua echipă de la PD-L Sfântu Gheorghe îl mai are în conducere pe directorul demisionar de la Direcţia de Agricultură şi Dezvoltare Rurală Covasna, omul de afaceri Dan Damian, în calitate de preşedinte executiv, iar scopul schimbărilor a fost definit ca fiind acela de reorganizare a PD-L Sfântu Gheorghe, gestionare a resurselor umane şi întreţinerea relaţiilor româno- maghiare. Vicepreşedintele PD-L, Georghe Scripcaru, responsabil de activitatea politică a PD-L la nivelul judeţelor Braşov, Covasna şi Harghita, a declarat că Dan Manolăchescu, în calitatea sa de persoană implicată în diverse aspecte ale vieţii publice din Sfântu Gheorghe, are toate atuurile necesare revigorării şi dinamizării activităţii PD-L Sfântu Gheorghe, menţionând că numirea acestuia în fruntea organizaţiei nu se doreşte a fi o sancţiune împotriva vechii conduceri. Potrivit lui Scripcaru, Dan Manolăchescu are persepctive foarte bune din punct de vedere politic, putând coagula în jurul său multe forţe provenite din rândurile electoratului român şi maghiar. Arătând că Manolăchescu va fi capabil să crească credibilitatea PD-L în rândul comunităţilor română şi maghiară, Scripcaru a mai adăugat că orice partid l-ar fi dorit pe Dan Manolăchescu în rândurile sale. La rândul său, Dan Manolăchescu a declarat că proiectul politic pe care l-a creionat se mulează aproape perfect pe activităţile sale de până acum, urmând deci să fie responsabil cu organizarea, comunicarea şi „aplanarea conflictelor româno- maghiare” ivite între politicieni. În vârstă de 40 de ani, Dan Manolăchescu este licenţiat în medicină veterinară, relaţii publice şi comunicare, el devenind iniţial, în urmă cu câteva săptămâni, membru al PD-L Braşov. Manolăchescu are o activitate însemnată de jurnalist, atât în presa locală cât şi în cea naţională. Dan Manolăchescu a participat, în urmă cu trei ani, alături de primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad (UDMR), la un turneu ce a vizat regiuni distincte ale Europei, în scopul analizei relaţiilor interetnice dintre majoritari şi minoritari. Recent, Manolăchescu a lansat cartea „Mituri ale Ţinutului Secuiesc”, o analiză asupra abordării Ţinutului Secuiesc, dorinţei de autonomie, dar şi asupra perceperii acestui Ţinut Secuiesc.
Autor : Monica RIZEA

Data publicării: 13 Aug 2009

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Veterinarul Dan Manolachescu, intrat pe usa din spate in PD-L Brasov, uns sef la PD-L Sfantu Gheorghe de primarul Brasovului George Scripcaru!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/veterinarul-dan-manolachescu-intrat-pe-usa-din-spate-in-pd-l-brasov-uns-sef-la-pd-l-sfantu-gheorghe-de-primarul-brasovului-george-scripcaru/