Celor care înjurați presa

October 16, 2013 •Dan Tanasa •Views: 1561

Dan Tanasa ALATURI DE MEMBRII ASOCIATIEI ALBURNUS MAIOR Rosia Montana RMGC Gold Corporation - copia

de Dan Tanasă

Recunosc că împărtășesc în mare parte frustrarea legată de atitudinea mass-media a celor care de șase săptămâni ies în piață și militează pașnic pentru o Românie fără cianuri și fără gaze de șist. Fie că vorbim de presa națională sau de cea locală, protestele celor care militează pașnic cu miile și chiar zecile de mii pentru o Românie curată, la propriu și la figurat, nu sunt la fel de interesante ca înmormântarea unui țigan sau bălăcăreala dintre soții Prigoană. Cu toate acestea nu sunt atât de iute când vine vorba să-i înjur pe cei din mass-media pentru că nu sunt alături de cei din piață.

Militez pentru proteste pașnice. Nu vom rezolva nimic dacă apelăm la violențe sau la înjurături. Dacă însă simțim nevoia să înjurăm pe cineva reamintesc faptul că nu mass-media ne spunea înainte de iunie 2012 că gazele de șist sunt daunătoare mediului și deci României, ci politicienii din Uniunea Social Liberală. Nu mass-media ne promitea înaintea alegerilor din decembrie 2012 că se va opune proiectului Roșia Montană în varianta RMGC, ci membrii Uniunii Social Liberale. Nu presa scotea lumea în stradă la Bârlad înaintea alegerilor din 2012 pentru a se opune exploatării gazelor de șist prin fracturare hidraulică, ci politicienii din Uniunea Social Liberală. Presa nu v-a promis absolut nimic. Ba mai mult, a fost alături de voi atunci.

Cei care v-au promis că se vor opune exploatării gazelor de șist și proiectului RMGC de la Roșia Montană au fost politicienii social-democrați, liberali și conservatori. Ei v-au mințit și v-au prostit că furtul se va opri dacă USL va veni la guvernare. Politicienii USL sunt plătiți din fonduri publice ca să fie în slujba poporului, nu presa (putem discuta și despre presa plătită din fonduri publice prin diferite metode). Primarii, consilierii județeni și locali, senatorii și deputații, toți ai USL, au jurat cu mâna pe Biblie să apere Constituția României și să slujească poporului român. Ei nu se achită de jurământ, nu presa.

Dacă cineva trebuie musai înjurat atunci înjurați-i pe senatorii și deputații USL, indiferent de culoarea lor politică, pentru că ei v-au mințit. Informați-vă care sunt acei politicieni USL care se opun deschis exploatării gazelor de șist și proiectului cu cianuri de la Roșia Montană, contactați-i și felicitați-i pentru că au demnitate și chemați-i alături de noi în stradă. Păstrați-vă înjurăturile pentru restul politicienilor USL, și nu numai din USL, care vă mint și sunt alături de corporații străine în loc să fie alături de noi în stradă.

Tags: , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Celor care înjurați presa

  1. man alexandru says:

    Cei care avem cap,nu doar de podoaba vedem din constelatia ANDROMEDA..care sint acei usl..sti care si-au incalcat promisiunile..sunt aceaia care au asmutit la brasov jandarmii asupra manifestantilor..dar s-au demascat de mult nu acum.sunt aceia care dau fonduri suplimentare la ANI..SRI..DNA=GESTAPO..NE CRED PROSTI SI NAIVI..SI SA VEDE-TI CUM O SA CERSEASCA VOTURI PESTE TREI ANI!!!!!!!!!AU DAT TREI LEI LA PENSII SI SALARII MANCATI DE MULT DE INFLATIE..PS..RUSII AU VENIT CU TANCURILE,ASTIA VIN CU AVIOANE HERCULES..SA NE JEFUIASCA..CARE-I DIFERENTA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Celor care înjurați presa"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/celor-care-injurati-presa/