FUGAR. Fostul senator UDMR, Olosz Gergely, dat în urmărire internațională

January 3, 2019 •UDMR •Views: 1718

Fostul senator UDMR, Olosz Gergely, condamnat la 3 ani de închisoare, a fost dat în urmărire internațională, după ce a dispărut fără urmă, transmite Cotidianul.

Vezi și EXCLUSIV. Fostul deputat UDMR Marko Attila, căutat prin Interpol, TRĂIEȘTE! Vezi ce scrisoare a trimis presei din România!

”A fost dat în urmărire internațională după ce, la sfârșitul anului trecut a fost dat în urmărire națională și în consemn la frontieră. A fost căutat la domiciliu, nu a fost găsit, se fac în continuare verificări pentru identificarea și depistarea persoanei respective”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj Marin.

Surse din județul Covasna au declarat corespondentului Mediafax că Olosz ar fi fugit în Ungaria.

”Se pare că este prieten bun cu vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, cu care ar fi mers de mai multe ori la vânătoare în Secuime”, au spus sursele citate.

Fostul senator UDMR şi fost preşedinte ANRE Olosz Gergely a fost condamnat de către magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 3 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă. Decizia este definitivă.

FOTO: Gergely Olosz (dreapta) și Kelemen Hunor (sursa UDMR)

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to FUGAR. Fostul senator UDMR, Olosz Gergely, dat în urmărire internațională

  1. Constantin says:

    Sechestru pe toate bunurile mobile si imobile, de pe numele lui si ale rudelor lui.
    Se ascunde in Ungaria. Trimiteti brigada antiterorista a SRI sa-l salte pe mafiot.

    • kermit says:

      Exista un accord tacit intre infractorii din cele doua guverne, de la Bucuresti si de la Budapesta … ca acesti proscrisi sa fie lasati sa-si ia talpasita dupa ce isi primesc condamnarile. Nu era de competenta BAT a SRI sa-l retine pe acest Gheorghiu maghiarizat acum 170 de ani. Oamenii lui Gargamel de la justitie si handralaii lui Carmen Dan de la Interne trebuiau sa-si faca datoria. E clar ca pute … Bica, Udrea, Mazare, Popovici. Marko …. sunt cateva din exemplarele puturoase din curtea Ministerului de Justitie de la Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "FUGAR. Fostul senator UDMR, Olosz Gergely, dat în urmărire internațională"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/fugar-fostul-senator-udmr-olosz-gergely-dat-in-urmarire-internationala/