CORUPȚIE. Procesul preşedintelui CJ Harghita, Borboly Csaba: trei dintre inculpaţi şi-au recunoscut faptele

October 29, 2015 •UDMR •Views: 2284

Tribunalul Harghita a judecat, ieri, un nou termen în procesul în care preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Harghita, Borboly Csaba, este cercetat pentru fapte de corupţie, transmite Informația Harghitei.

La acest termen, trei dintre inculpaţii din dosar şi-au recunoscut faptele şi au beneficiat de procedura simplificată. Astfel, cauza a fost disjunsă şi cei trei au fost judecaţi într-un dosar separat. Instanţa a rămas în pronunţare şi urmează să se pronunţe în cazul celor trei în data de 6 noiembrie, decizia urmând a fi definitivă.

Cei trei inculpaţi care şi-au recunoscut faptele şi care sunt judecaţi în procedură simplificată sunt: Imre Madarasz Julia, acuzată de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice în formă continuată (3 acte materiale) şi uz de fals în formă continuată (3 acte materiale); Imre Madarasz Attila, acuzat de complicitate la abuz în serviciu în formă continuată şi uz de fals; Daniel Cristian Mandache, acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (15 acte materiale).

În faţa instanţei, cei trei inculpaţi au declarat că îşi susţin declaraţiile date în cursul urmării penale şi îşi recunosc faptele reţinute în rechizitoriu, doresc să fie judecaţi în procedură simplificată de recunoaştere. De asemenea, cei trei şi-au dat acordul să presteze muncă în folosul comunităţii, dacă vor fi condamnaţi la o pedeapsă neprivativă de libertate.

Integral pe Informația Harghitei

FOTO: informatiahr.ro

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "CORUPȚIE. Procesul preşedintelui CJ Harghita, Borboly Csaba: trei dintre inculpaţi şi-au recunoscut faptele"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/coruptie-procesul-presedintelui-cj-harghita-borboly-csaba-trei-dintre-inculpati-si-au-recunoscut-faptele/