DOCUMENT OFICIAL EXPLOZIV. Copiii noștri, folosiți pe post de cobai cu VACCINURI destinate pieței din… Kazahstan

February 29, 2016 •social •Views: 15248

Vrancea Media prezintă un DOCUMENT OFICIAL aflat pe site-ul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (vezi AICI) în care se face referire la un vaccin distribuit în Kazahstan și, de curând, în România, vaccin care face obiectul unei monitorizari suplimentare, lucru marcat cu triunghi negru plasat pe prospectul interior al produsului, scrie vranceamedia.ro, preluat de Romanian Global News.

Mai mult, se cere în mod expres din partea cadrelor medicale o atentă monitorizare și raportare a oricăror „reacții adverse suspectate”.

Produsul Hexaxim, desi conform adresei atasate este identic cu Hexacima, NU are autorizatie de punere pe piata UE fiind autorizat de Agentia Europeana a Medicamentelor doar pentru tari non-UE.

Pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor medicale, marcarea cu triunghi negru se face în cazul unor „medicamente deoarece sunt disponibile mai puține informații despre medicamentul respectiv decât despre alte medicamente, de exemplu deoarece medicamentul este nou pe piață sau pentru că există date limitate cu privire la utilizarea sa pe termen lung„.

Vaccinul Hexaxim înlocuiește vaccinul Hexacima, utilizat în mod normal în vaccinarea din România.

vaccin-Hexaxim-2

vaccin-Hexaxim-4

Produsul Hexaxim, desi conform adresei atasate este identic cu Hexacima, NU are autorizatie de punere pe piata UE fiind autorizat de Agentia Europeana a Medicamentelor doar pentru tari non-UE; autorizatie acordata in baza unei proceduri speciale, bazate pe o evaluare conform careia se considera ca beneficiile depasesc riscurile produsului Hexaxim.

ATENȚIE: Prospectul vaccinului Hexacima mentioneaza ca efecte adverse COMUNE (intre 1% si 10%) DIAREEA si ca efect advers TIPIC (peste 10% din vaccinati) VOMA.

În cazurile din ce în ce mai numeroase in Romania de bebeluși internați cu sindrom hemolitic-uremic, debutul bolii a fost asociat atât cu diaree, cât și cu vomă.

FOTO: urbanpost.it

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "DOCUMENT OFICIAL EXPLOZIV. Copiii noștri, folosiți pe post de cobai cu VACCINURI destinate pieței din… Kazahstan"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/document-oficial-exploziv-copiii-nostri-folositi-pe-post-de-cobai-cu-vaccinuri-destinate-pietei-din-kazahstan/