EXCLUSIV. 2,5 milioane de lei, ”cadoul” lui Ponta pentru groful UDMR de la conducerea CJ Covasna DOCUMENT

October 8, 2014 •UDMR •Views: 2315

Groful UDMR Tamas Sandor (FOTO: agerpres.ro)

Groful UDMR Tamas Sandor (FOTO: agerpres.ro)

În timp ce bugetul local se duce pe propagandă șovină maghiară în favoarea autonomiei teritoriale a așa-zisului ținut secuiesc, Guvernul României a alocat peste 2,5 milioane de lei pentru a salva Consiliul Județean Covasna de la un blocaj financiar după ce CJ Covasna a plătit această sumă în urma unui proces pe care l-a pierdut.

Vezi și CU BANI DE LA BUCUREȘTI. Potrivit unui secretar de stat din Ministerul Transporturilor, au început lucrările la a „doua autostradă secuiască”

Potrivit Notei de fundamentare a H.G. nr. 724/26.08.2014 ”În data de 04.02.2014, prin adresa Biroului Executorului Judecătoresc „BALAS MARIUS” se aduce la cunoştinţă Consiliului Judeţean Covasna ca s-a dispus înfiinţarea popririi asupra tuturor conturilor pe care le deţine la Trezoreria Sfântu Gheorghe până la concurenţa sumei datorate către Szotyori Nagy  Aron Gergely, drept urmare s-a achitat suma de 2.497.487,7 lei. De asemenea, în prezent există litigii al căror obiect este recuperarea cheltuielilor de judecată efectuate de către Szotyori Nagy Aron Gergely.

Având în vedere situaţia financiară a Consiliului Judeţean Covasna, se solicită acordarea sumei de 2.575 mii lei din Fondul de Rezervă Bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2014, sume care acoperă obligaţia Consiliului Judeţean Covasna şi Direcției Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Covasna de plată faţă de Szotyori Nagy Aron Gergely”.

Întreaga notă de fundamentare aici.

Groful UDMR de la conducerea CJ Covasna, Tamas Sandor, a fost salvat de banii românilor de la București. Drapelul României, limba română și imnul de stat al României îl deranjează pe distinsul grof cu mentalitate medievală aflat la conducerea CJ Covasna. Banii românilor însă sunt foarte bineveniți pentru a salva o instituție publică a administrației publice locale care nu promovează altceva decât ura șovină maghiară împotriva românilor și disprețul la adresa Statului Român.

Ministerul Dezvoltarii alocari fond rezerva CJ Covasna

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to EXCLUSIV. 2,5 milioane de lei, ”cadoul” lui Ponta pentru groful UDMR de la conducerea CJ Covasna DOCUMENT

  1. […] Vezi și EXCLUSIV. 2,5 milioane de lei, ”cadoul” lui Ponta pentru groful UDMR de la conducerea CJ Covasna… […]

  2. Adrian Romanu says:

    Domnule Dan Tanasa va recomand sa sesizati Curtea de Conturi! Sumele respective trebuie imputate nemernicilor, asa spune legea, va spune un fost controlor financiar. sesizarea trebuie transmisa la Curtea de Conturi din Bucuresti, din Strada Tolstoi! eventual sa vina din partea a cel putin doua asociatii! mult success! Doamne ajuta!

  3. man alexandru says:

    VA rog,sa va imaginati cum ar reactiona,elvetienii,daca germanii de acolo,s-ar apuca sa -l comemoreze,pe hitler,martin borman,sau pe dr.menghele!!!ia-r duce imediat pe toti,la casa de nebuni,pe vecie,si toata europa ar sari ca arsa!!!!aici laturile astea pot comemora toti criminalii de razboi,si nu patesc nimic…trageti concluzia!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. 2,5 milioane de lei, ”cadoul” lui Ponta pentru groful UDMR de la conducerea CJ Covasna DOCUMENT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-25-milioane-de-lei-cadoul-lui-ponta-pentru-groful-udmr-de-la-conducerea-cj-covasna-document/