EXCLUSIV. Decizie DEFINITIVĂ a instanței: prefectul de Satu Mare a ÎNCĂLCAT LEGEA. Avram, OBLIGAT la plată

June 29, 2015 • Prefectura Satu Mare • Views: 1831

Prefectul Eugeniu Avram, complicele grofului UDMR din Carei (FOTO: gazetanord-vest.ro)

Curtea de Apel Brașov a admis vineri, 26 iunie a.c., recursul formulat de subsemnatul și l-a obligat pe prefectul județului Satu Mare să-mi comunice răspunsul la o sezizare pe care i-am transmis-o în data de 29 octombrie 2014 și să-mi plătescă cheltuieli de judecată.

Vezi și EXCLUSIV. Primarul UDMR din Carei REFUZĂ eșarfa tricoloră, prefectul de Satu Mare REFUZĂ să-l sancționeze legal DOCUMENT

Inițial, Tribunalul Covasna mi-a respins acțiunea pe motiv că Avram mi-ar fi răspuns la această sesizare în cuprinsul unui răspuns la o altă sesizare.

În data de 29 octombrie 2014 l-am sesizat pe prefectul Eugeniu Avram cu privire la faptul că primarul UDMR din Carei, Kovacs Jeno, a încălcat legea în data de 26 octombrie 2014, cu ocazia festivității publice de inaugurare a Casei de Cultură din Carei, festivitate la care a participat și președintele UDMR, Kelemen Hunor.

Avram a refuzat să-l sancționeze legal pe groful din Carei și a refuzat să-mi răspundă în termen legal la sesizare, motiv pentru care l-am acționat în judecată. Instanța a stabilit faptul că prefectul Eugeniu Avram a încălcat legea și l-a obligat să-mi plătească cheltuieli de judecată.

Decizia Curții de Apel Brașov este definitivă.

Tags: , , , , , ,

One Response to EXCLUSIV. Decizie DEFINITIVĂ a instanței: prefectul de Satu Mare a ÎNCĂLCAT LEGEA. Avram, OBLIGAT la plată

  1. […] Vezi și EXCLUSIV. Decizie DEFINITIVĂ a instanței: prefectul de Satu Mare a ÎNCĂLCAT LEGEA. Avram, OBLIGA… […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend