IMPRESIONANT. Român de etnie maghiară la Ziua Națională în București: „Iubesc România, îi respect Constituția și integritatea teritorială”

December 1, 2016 •Ziua Nationala •Views: 46975

Un român de etnie maghiară din București a postat pe profilul sau de Facebook un mesaj impresionant de Ziua Națională a României.

Vezi și RESPECT. Un aiudean de origine maghiară a alergat 35 de km cu tricolorul pentru a ajunge la Aba Iulia

Szilvassy Valeriu, un cetățean român de etnie maghiară, a participat astăzi la manifestările dedicate Zilei Naționale a României organizate în municipiul București.

Valeriu a postat și un mesaj emoționant pe profilul său de Facebook cu privire la această sărbătoare națională.

„Sunt cetatean Roman si sunt mandru de asta chiar daca sunt etnie maghiara. Iubesc Romania, ii respect constitutia si integritatea teritoriala. Sunt impotriva autnomiei pe criterii etnice sau de orice alta natura. Sunt unionist declarat si sper ca in cel mai scurt timp posibil sa aiba loc unirea Basarsbiei cu Romania. La Multi Ani tuturor Romanilor indifrent de etnie sau de religie”, a spus Szilvassy Valeriu în mesajul său postat pe Facebook.

FOTO: Szilvassy Valeriu, facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

7 Responses to IMPRESIONANT. Român de etnie maghiară la Ziua Națională în București: „Iubesc România, îi respect Constituția și integritatea teritorială”

 1. Gicu says:

  Eu am lucrat cu unguri din Ungaria, încă îi mai am în listă, ne-am împăcat excelent, poate mult mai bine decât cu românii de etnie maghiară, stabiliți în Ungaria. Aceia care fac jocul celor ce vor dezbinare, habar nu au pe ce lume trăiesc. Doar uniți vom fi puternici în fața lui Dumnezeu… Respect.

 2. […] Vezi și IMPRESIONANT. Român de etnie maghiară la Ziua Națională în București: „Iubesc România, îi … […]

 3. […] Vezi și IMPRESIONANT. Român de etnie maghiară la Ziua Națională în București: „Iubesc România, îi … […]

 4. Rotaru Simion says:

  Sunt mulţi români de etnie maghiară ca el. Chiar şi-n străinătate. Am întâlnit la Dortmund o unguroaică, mândră cu noi românii întâlniţi pe-acolo. Pe ori unde mă duc dau de astfel de români, Ceilalţi…”treaba lor da nu-i frumos !”

 5. Simina says:

  Din DEVA nu din Aiud.

 6. Simina says:

  Român din Deva, nu Aiud.

 7. Gigi says:

  Foarte frumos din partea lui. Dar este maghiar doar pe jumătate dacă are și nume romanesc așa ca se manifesta partea românească din el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "IMPRESIONANT. Român de etnie maghiară la Ziua Națională în București: „Iubesc România, îi respect Constituția și integritatea teritorială”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/impresionant-roman-de-etnie-maghiara-la-ziua-nationala-in-bucuresti-iubesc-romania-ii-respect-constitutia-si-integritatea-teritoriala/