REVOLTĂTOR. Premierul Ungariei, promotor al REVIZIONISMULUI. Guvernul Victor Ponta reacționează timid

July 27, 2015 •Ungaria •Views: 1774

Ministerul de externe de la București a reacționat după ce premierul extremist al Ungariei, Viktor Orban, a postat o serie de fotografii cu simboluri ale aşa-numitului “Ţinut Secuiesc” şi “Ungariei mari”, după ce a participat sâmbătă la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad, transmite Romanian Global News.

Promovarea de către premierul ungar, Viktor Orban, a simbolurilor Ungariei Mari şi ale Ţinutului Secuiesc, la doar o zi după ce s-a pronunţat pentru “relaţii eficiente” româno-ungare, este complet inacceptabilă, precizează MAE.

MAE mai precizează că “promovarea, personal de către premierul ungar, a acestor simboluri revizioniste, complet inacceptabile şi contrare spiritului Tratatului de înţelegere, cooperare şi bună vecinătate dintre România şi Republica Ungară din 1996, Declaraţiei privind cooperarea şi parteneriatul strategic româno-ungar pentru Europa în secolul XXI din 2002 şi ordinii constituţionale din România”.

Reacția MAE aici.

FOTO: stiripesurse.ro

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "REVOLTĂTOR. Premierul Ungariei, promotor al REVIZIONISMULUI. Guvernul Victor Ponta reacționează timid"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/revoltator-premierul-ungariei-promotor-al-revizionismului-guvernul-victor-ponta-reactioneaza-timid/