A PIERDUT PROCESUL. Laszlo Tokes rămâne fără decorația primită de la Traian Băsescu

June 23, 2014 •Laszlo Tokes •Views: 1816

Tokes-si-Ordinul-National-Steaua-Romaniei-semnat-de-Basescu

Extremistul Laszlo Tokes a fost decorat în 2009 de Președintele Traian Băsescu (FOTO: jurnalul.ro)

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a respins vineri, 20 iunie a.c., contestația europarlamentarului Laszlo Tokes privind decizia de retragere a decorației ”Steaua României”.

Potrivit Mediafax, acţiunea în instanţă a fost făcută în 6 ianuarie, de avocatul lui Tokes, Kincses Elod, însă aceasta s-a judecat în 13 iunie. Curtea de Apel Bucureşti a amânat pronunţarea în acest caz până vineri.

În 27 iulie 2013, Tokes i-a cerut premierului Ungariei, Viktor Orban, la lucrările Universităţii de Vară “Balvanyos”, ca împreună cu Guvernul pe care îl conduce să construiască “un sistem de cooperare naţională”, astfel încât să ofere “protectorat” Transilvaniei, “aşa cum a făcut Austria cu Tirolul de Sud”.

Soluția pe scurt a CAB: ”Admite excepţia inadmisibilităţii acţiunii. Respinge acţiunea ca inadmisibilă. Cu recurs în 15 zile de la comunicare la ÎCCJ, recursul se depune la CAB. Pronunţată în şedinţă publică, azi 20.06.2014. Document: Hotarâre  1973/2014  20.06.2014”. Detalii despre dosar aici.

Motivarea retragerii decorației poate fi consultată aici.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to A PIERDUT PROCESUL. Laszlo Tokes rămâne fără decorația primită de la Traian Băsescu

  1. […] Laszlo Tokes privind decizia de retragere a decorației ”Steaua României”, transmite Dan Tanasa. Decizia instanței nu este definitivă iar Laszlo Tokes poate face recurs, informeaza ActiveNews. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "A PIERDUT PROCESUL. Laszlo Tokes rămâne fără decorația primită de la Traian Băsescu"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/a-pierdut-procesul-laszlo-tokes-ramane-fara-decoratia-primita-de-la-traian-basescu/