ADEC condamnă declarațiile lui Adrian Vasilescu și solicită demiterea oficialului BNR

November 23, 2018 •Asociația Civică pentru Demnitate în Europa •Views: 745

Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC), condusă de Dan Tanasă, condamnă cu vehemență ultimele declarații stupefiante ale domnului Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, prin care îi îndeamnă pe românii care-și doresc un credit pentru locuință și au puține venituri să-și ia 2-3 locuri de muncă, sfătuindu-i să se comporte ca tinerii din India. 

Vezi și EXCLUSIV. ADEC a oprit înființarea OPC-ul „ținutului secuiesc” DOCUMENT

„Soluția, din păcate, este cinică. Dar eu nu pot fi cinic și niciun analist cu mintea întreagă nu poate să fie cinic. Dar nu putem să nu vedem că există o corelație între posibilitatea de a fi ales pentru un credit și șansele tale de a plăti conform contractului creditul pe care l-ai angajat. Și atunci soluția e una singură: să tragă cine vrea un credit pentru salarii mai mari, pentru mai multe posturi. În viața occidentală, acest fapt este la ordinea zilei. Oamenii își iau câte 2-3 servicii. Cineva m-a întrebat la un moment dat când am făcut această afirmație.. dar ești nebun.. păi trei servicii înseamnă 24 de ore. Se duce și timpul liber și somnul”.

„În momentul de față, în India, sunt zeci de mii de tineri, dacă nu sute de mii, care într-un sătuc din India, lucrează acasă la un calculator pentru mari firme americane. Foarte multe din aceste servicii le poți face acasă dacă ai un calculator și un creier care să te ajute să obții un angajament cu o mare firmă. Eu cunosc personal o tânără absolventă, româncă, care a terminat o facultate în Marea Britanie, și lucrează la Luxemburg și e angajată în 5 proiecte. Și le face pe toate de acasă”, a mai spus oficialul BNR, potrivit Antena 3.

ADEC consideră inacceptabile declarațiile oficialului BNR și solicită public demiterea acestuia. Este deja de notorietate faptul că angajații BNR sunt plătit extrem de bine din fonduri publice ori declarația domnului Vasilescu, care potrivit informațiilor din spațiul public cumulează pensia cu salariul de la BNR, arată un dispreț al acestuia față de poporul român.

Românii își doresc să lucreze și să fie plătiți la același nivel cu cel din țările Europei de Vest, nu la nivelul salariilor din India. ADEC condamnă ferm aceste declarații disprețuitoare la adresa românilor și solicită conducerii BNR să-l demită pe domnul Vasilescu pentru ca acesta să-și poată cheltui în tihnă pensia fără ca românii să mai fie nevoiți să-i asculte „analizele”.

FOTO: captură video

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ADEC condamnă declarațiile lui Adrian Vasilescu și solicită demiterea oficialului BNR"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/adec-condamna-declaratiile-lui-adrian-vasilescu-si-solicita-demiterea-oficialului-bnr/