ADEVĂRATA FAȚĂ A UDMR. Consilier local UDMR din Târgu Mureș, comportament mitocănesc față de deputatul Marius Pașcan

August 30, 2019 •UDMR •Views: 888

Magyary Elod, lider al consilierilor UDMR din Consiliul Local Târgu Mureș, i-a transmis un mesaj insultător deputatului PMP de Mureș, Marius Pașacan.

Vezi și Declarații INCALIFICABILE ale liderului UDMR Covasna la adresa mea

Deputatul PMP de Mureș, Marius Pașcan, a făcut public mesajul pe care l-a primit pe o rețea de socializare de la consilierul local UDMR Magyary Elod, lider al consilierilor locali din Consiliul Local Târgu Mureș.

„Citiți și judecați, dragi târgumureșeni, cine vă reprezintă interesele, din partea UDMR, în Consiliul local Târgu-Mureș! 
Mi-a transmis mesajul atașat consilierul MAGYARY ELŐD, lider al consilierilor udemeriști, de profesie stomatolog, cu care nu am avut niciun fel de dialog vreodată. Este evident de ce! 
Oare pe cine mai reprezintă politic un astfel de personaj?! De la acest nivel decizional și de reprezentare publică, poate aduce cinste intereselor comunității un astfel de individ, poate fi oare capabil să contribuie la dialogul interetnic și multicultural, la bunul mers, bunăstarea și dezvoltarea municipiului Târgu-Mureș?! Răspunsul la întrebările evident retorice constă prioritar în performanțele administrației publice locale, în ,,succesul” economic al orașului din ultimii ani… ”

FOTO: Magyary Elod, www.zi-de-zi.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to ADEVĂRATA FAȚĂ A UDMR. Consilier local UDMR din Târgu Mureș, comportament mitocănesc față de deputatul Marius Pașcan

 1. Constantin says:

  Pai si nu isi da demisia ?

 2. Cristi says:

  Exemplarele aceste de mitocani au ajuns acolo și cu complicitatea tacită sau fățișă a celorlalți politicieni,din alte partide(de fapt UDMR nu este partid,dar asta-i altă poveste!).Personal cred că în viitorul apropiat va fi și mai rău,toți le-au dat apă la moară,super-drepturi fără rost!

 3. MARIANA Cristescu says:

  Atât îl duce capul. Nu mai intră în discuție cei 7 ani de acasă și gradul de civilizație ale domnului doctor stomatolog udemerist. Nici nu merită atenție.

 4. Gheorghe says:

  Cine spune, ala este.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ADEVĂRATA FAȚĂ A UDMR. Consilier local UDMR din Târgu Mureș, comportament mitocănesc față de deputatul Marius Pașcan"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/adevarata-fata-a-udmr-consilier-local-udmr-din-targu-mures-comportament-mitocanesc-fata-de-deputatul-marius-pascan/