ANALIZĂ. De ce NU merită liberalul Călin Popescu-Tăriceanu un nou mandat de parlamentar: DOUĂ legi în OPT ani, TREI interpelări în OPT ani!

November 5, 2012 •Partidul National Liberal •Views: 1473

Fostul Prim-ministru al României din perioada anilor 2004-2008, liberalul Călin Popescu-Tăriceanu, va candida la alegerile parlamentare din acest an pentru un mandat de senator din partea Partidului Național Liberal în colegiul senatorial nr. 2 din Sectorul 1 al capitalei. După patru ani în care a deținut puterea în România și după alți patru ani în ar fi trebuit să fie unul dintre cei mai vocali lideri ai opoziției, Tăriceanu va solicita din nou votul electoratului.

Care a fost însă activitatea sa parlamentară în ultimii opt ani? A reușit Călin Popescu-Tăriceanu să fructifice în folosul electoratului cei patru ani cât a fost deputat și prim-ministru al României? A înțeles deputatul Călin Popescu-Tăriceanu care este rolul unui deputat în Parlamentul României?

Calin Popescu Tariceanu

Vezi și ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Vasile Blaga un nou mandat de parlamentar: o lege în PATRU ani, nicio interpelare în OPT ani!
Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to ANALIZĂ. De ce NU merită liberalul Călin Popescu-Tăriceanu un nou mandat de parlamentar: DOUĂ legi în OPT ani, TREI interpelări în OPT ani!

  1. […] și ANALIZĂ. De ce NU merită liberalul Călin Popescu-Tăriceanu un nou mandat de parlamentar: DOUĂ l… Posted in: Mircea Lubanovici   Tags: alegeri parlamentare, diaspora, Mircea Lubanovici, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ANALIZĂ. De ce NU merită liberalul Călin Popescu-Tăriceanu un nou mandat de parlamentar: DOUĂ legi în OPT ani, TREI interpelări în OPT ani!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/analiza-de-ce-nu-merita-liberalul-calin-popescu-tariceanu-un-nou-mandat-de-parlamentar-doua-legi-in-opt-ani-trei-interpelari-in-opt-ani/