ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Costică Canacheu un nou mandat de parlamentar: nicio declarație politică în OPT ani, nicio interpelare în PATRU ANI!

November 6, 2012 • PD-L • Views: 1013

Democrat-liberalul Costică Canacheu va candida pentru un al cincilea mandat de parlamentar din partea Partidului Democrat-Liberal în colegiul nr. 4 din București.Un parlamentar cu experiență, Canacheu va solicita votul bucureștenilor pentru un nou mandat la alegerile din decembrie 2012 încercând astfel să supraviețuiască dezastrului prin care trece PD-L.

Ce a făcut concret în ultimii opt ani deputatul Costică Canacheu în Parlamentul României? Mai merită el un nou mandat?

Costica Canacheu

Vezi și ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Mircea Lubanovici un nou mandat de parlamentar: nicio lege pentru românii din diaspora în PATRU ani!
Tags: , , ,

One Response to ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Costică Canacheu un nou mandat de parlamentar: nicio declarație politică în OPT ani, nicio interpelare în PATRU ANI!

  1. […] și ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Costică Canacheu un nou mandat de parlamentar: nicio declaraț… Posted in: PD-L   Tags: alegeri parlamentare, Camera Deputaților, PD-L, Theodor Paleologu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend