ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Cristian Rădulescu un nou mandat de parlamentar: TREI LEGI și NICIO INTERPELARE în PATRU ANI!

November 12, 2012 •PD-L •Views: 1729

Liderul senatorilor PD-L, Cristian Rădulescu va candida la alegerile parlamentare din decembrie 2012 pentru un al șaselea mandat de parlamentar în București, în colegiul senatorial nr. 5.
Care a fost activitatea liderului PD-L Cristian Rădulescu în Senatul României în ultimul său mandat? A fost conduita lui un model pentru colegi? Mai merită Cristian Rădulescu un nou mandat?

Cristian Radulescu

Vezi și ANALIZĂ. De ce NU merită PSD-istul Toni Greblă un nou mandat de parlamentar: NICIO INTERPELARE în PATRU ANI!
Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Cristian Rădulescu un nou mandat de parlamentar: TREI LEGI și NICIO INTERPELARE în PATRU ANI!

  1. Carolina Tudor says:

    Nu e adevarat! Domnul Radu F. Alexandru a avut 26 de Proiecte de Lege si peste 120 de Luari de cuvant. Intrati pe Senat sa verificati. Nu mai transmitetio informatii false.

  2. […] și ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Cristian Rădulescu un nou mandat de parlamentar: TREI LEGI și… Posted in: PD-L   Tags: alegeri parlamentare, Camera Deputaților, PD-L, Radu-Alexandru […]

  3. cronicas says:

    INTRADEVAR UN MAGAR PLATIT PE BANI PUBLICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Cristian Rădulescu un nou mandat de parlamentar: TREI LEGI și NICIO INTERPELARE în PATRU ANI!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/analiza-de-ce-nu-merita-pdl-istul-cristian-radulescu-un-nou-mandat-de-parlamentar-trei-legi-si-nicio-interpelare-in-patru-ani/