ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Mircea Lubanovici un nou mandat de parlamentar: nicio lege pentru românii din diaspora în PATRU ani!

November 5, 2012 •Mircea Lubanovici •Views: 1643

Un anonim pentru viața politică și socială din România înainte de 2008, Mircea Lubanovici a ajuns deputat al românilor din diaspora după alegerile parlamentare din 2008 pe listele Partidului Democrat-Liberal. După acest prim mandat de deputat în Parlamentul României democrat-liberalul Mircea Lubanovici candidează din nou pentru un post de parlamentar pentru românii din afara granițelor României.

Care a fost însă activitatea democrat-liberalului Mircea Lubanovici în Parlamentul României? Ce-a făcut el concret pentru românii din diaspora din poziția sa de deputat? Mai merită el un al doilea mandat?

Mircea Lubanovici

Vezi și ANALIZĂ. De ce NU merită liberalul Călin Popescu-Tăriceanu un nou mandat de parlamentar: DOUĂ legi în OPT ani, TREI interpelări în OPT ani!
Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Mircea Lubanovici un nou mandat de parlamentar: nicio lege pentru românii din diaspora în PATRU ani!

 1. […] și ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Mircea Lubanovici un nou mandat de parlamentar: nicio lege pent… Posted in: PD-L   Tags: alegeri parlamentare, Camera Deputaților, Costică Canacheu, PD-L […]

 2. Cetatenul IDEAL says:

  Domnule Tanasa,

  Daca tot va dati “rotund” in mod gratuit, ce legi ati promova dvs. pentru diaspora romaneasca daca ati fi deputat de diaspora, domnule?

  Am si eu aceasta curiozitate!

  Bunul simt imi spune ca daca vin cu critici adresate unui om, am o solutie mai buna.

  Sa va auzim, stimabile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Mircea Lubanovici un nou mandat de parlamentar: nicio lege pentru românii din diaspora în PATRU ani!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/analiza-de-ce-nu-merita-pdl-istul-mircea-lubanovici-un-nou-mandat-de-parlamentar-nicio-lege-pentru-romanii-din-diaspora-in-patru-ani/