ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Theodor Paleologu un nou mandat de parlamentar: nicio lege și nicio interpelare în PATRU ANI!

November 7, 2012 •PD-L •Views: 1233

După un prim mandat de deputat din partea Partidului Democrat-Liberal, Theodor Paleologu candidează pentru un nou mandat de deputat în colegiul nr. 9 din București. Fost ambasador al României în Regatul Danemarcei şi Republica Islanda și fost ministru al culturii în Guvernul Emil Boc, Paleologu va încerca în decembrie 2012 să obțină un al doilea mandat de parlamentar.
Ce a făcut concret deputatul PD-L Theodor Paleologu în cei patru ani ai primului său mandat? A înțeles el care este rolul unui parlamentar în Parlamentul României?

Theodor Paleologu

Vezi și ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Costică Canacheu un nou mandat de parlamentar: nicio declarație politică în OPT ani, nicio interpelare în PATRU ANI!
Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Theodor Paleologu un nou mandat de parlamentar: nicio lege și nicio interpelare în PATRU ANI!

  1. […] și ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Theodor Paleologu un nou mandat de parlamentar: nicio lege și … Posted in: PD-L   Tags: alegeri parlamentare, Camera Deputaților, Cristian Petrescu, PD-L […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Theodor Paleologu un nou mandat de parlamentar: nicio lege și nicio interpelare în PATRU ANI!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/analiza-de-ce-nu-merita-pdl-istul-theodor-paleologu-un-nou-mandat-de-parlamentar-nicio-lege-si-nicio-interpelare-in-patru-ani/