ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Vasile Gherasim un nou mandat de parlamentar: NICIO LEGE în PATRU ANI!

November 8, 2012 •PD-L •Views: 1492

Democrat-liberalul Vasile Gherasim se află la primul său mandat de parlamentar, obținut la alegerile din decembrie 2008 în județul Bacău. La alegerile parlamentare din decembrie 2012 Vasile Gherasim va candida pentru un post de senator în colegiul nr. 1 din București.

Ce a făcut concret deputatul PD-L Vasile Gherasim în cei patru ani ai primului său mandat? A înțeles el care este rolul unui parlamentar în Parlamentul României?

Vasile Gherasim

Vezi și ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Cristian Petrescu un nou mandat de parlamentar: DOUĂ LEGI și O SINGURĂ interpelare în PATRU ANI!
Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Vasile Gherasim un nou mandat de parlamentar: NICIO LEGE în PATRU ANI!

  1. […] și ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Vasile Gherasim un nou mandat de parlamentar: NICIO LEGE în PA… Posted in: PSD   Tags: alegerile parlamentare, Partidul Social Democrat, Senatul României, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ANALIZĂ. De ce NU merită PDL-istul Vasile Gherasim un nou mandat de parlamentar: NICIO LEGE în PATRU ANI!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/analiza-de-ce-nu-merita-pdl-istul-vasile-gherasim-un-nou-mandat-de-parlamentar-nicio-lege-in-patru-ani/