ANALIZĂ. De ce NU merită UNPR-istul Gabriel Oprea un nou mandat de parlamentar: DOUĂ LEGI și O SINGURĂ INTERPELARE în OPT ANI!

November 15, 2012 •Uniunea Națională pentru Progresul României •Views: 2763

Președintele executiv al Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) a câștigat un mandat de deputat în decembrie 2008 pe listele Partidului Social Democrat în colegiul uninominal nr.1 din circumscripţia electorală nr.25 din județul Ilfov. La alegerile parlamentare din decembrie 2012 Gabriel Oprea candidează pentru un mandat de senator în colegiul nr. 3 din sectorul 2 al capitalei.

Care a fost activitatea liderului UNPR Gabriel Oprea în Camera Deputaților în cele două mandate de până acum? Mai merită Gabriel Oprea un nou mandat?

Gabriel Oprea

Vezi și ANALIZĂ. De ce MERITĂ Mircia Giurgiu un nou mandat de parlamentar: 57 de LEGI și 2383 de INTERPELĂRI în OPT ANI!Tags: , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

12 Responses to ANALIZĂ. De ce NU merită UNPR-istul Gabriel Oprea un nou mandat de parlamentar: DOUĂ LEGI și O SINGURĂ INTERPELARE în OPT ANI!

 1. […] și ANALIZĂ. De ce NU merită UNPR-istul Gabriel Oprea un nou mandat de parlamentar: DOUĂ LEGI și O S… Posted in: PSD   Tags: alegeri parlamentare, București, Camera Deputaților, Cătălin […]

 2. Dan Tanasa says:

  Aoleu, au intrat postacii izmănarului în priză :))

 3. Marian says:

  Gabitza Oprea mi-a marit pensia

 4. Costel says:

  Domnul Oprea singurul care s-a luptat pt marirea pensiilor militarilor!

 5. PENSIONAR says:

  Mie mi a marit pensia domnul oprea !

 6. EUGEN says:

  CU DOMNUL OPREA SECTORUL 2 VA ARATA MAI BINE !

 7. VIRGIL says:

  Domnul oprea sa tinut de cuvant in ceea ce a promis, si de aceea il votam iar !

 8. alex says:

  O sal votez pe domnul oprea !!! merita votul nostru!

 9. Mihaela says:

  Pacat ca unii nu stiu sa aiba un comportament civilizat.

 10. Andrei says:

  DOMNUL OPREA MERITA UN NOU MANDAT !!!!! O SA IL VOTEZ CU INCREDERE

 11. Catalin says:

  Gabriel Oprea mai merita un nou mandat. De ce? In primul rand deoarece acesta a majorat pensiile militarilor. In al doilea rand fiindca fara el nu stiu daca vreodata s-ar fi discutat despre taxarea celor bogati. Daca va castiga un nou mandat USL va adopta legea taxarii marilor averi. Ar fi mare pacat ca in astfel de vremuri bugetul sa piarda 9 miliarde de euro cu care ar putea sa majoreze pensiile si salariile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ANALIZĂ. De ce NU merită UNPR-istul Gabriel Oprea un nou mandat de parlamentar: DOUĂ LEGI și O SINGURĂ INTERPELARE în OPT ANI!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/analiza-de-ce-nu-merita-unpr-istul-gabriel-oprea-un-nou-mandat-de-parlamentar-doua-legi-si-o-singura-interpelare-in-opt-ani/