Anchetă cutremurătoare marca „În premieră”: Legea offshore, un act de trădare de țară

November 5, 2018 • Parlamentul Romaniei • Views: 1027

Ancheta jurnaliștilor emisiunii „În premieră” cu Carmen Avram cu privire la zăcămintele de gaze naturale din platforma Mării Negre, difuzată duminică, 4 noiembrie a.c., dovedește dincolo de orice urmă de îndoială faptul că adoptarea Legii offshore  de către actuala coaliție PSD-ALDE reprezintă un adevărat act împotriva României.

Vezi și DOCUMENT. Cartea BOMBĂ care probează trădarea națională în cazul retrocedărilor din Transilvania

Ancheta jurnaliștilor emisiunii „În premieră” cu Carmen Avram cu privire la adoptarea Legii offshore și cu privire la la zăcămintele de gaze naturale din platforma Mării Negre reprezintă o dovadă clară a faptului că actuala coaliție PSD-ALDE, condusă de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, acționează împotriva intereselor statului român.

Legea în cauză, privind unele măsuri necesare pentru implementarea operaţiunilor petroliere de către titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore, a fost adoptată în data de 24 octombrie a.c. cu votul deputaților PSD, ALDE și ai minorităților naționale (detalii despre vot aici).

Avocatul Dan Chitic, una dintre vocile avizate care a avertizat din timp cu privire la pericolul adoptării acestei legi, lămurește într-o postare pe o rețea de socializare care sunt implicațiile adoptării acestei legi.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend