APEL LA SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ. Ajutați-i pe românii din Ianculești și Marna Nouă să ajungă la Festivalul Tinereţii de la Mangalia

June 18, 2015 • Carei • Views: 2363

Despărţământul Astra Carei, Asociaţia Colonia Moţilor Ianculeşti şi Nepoţii Iancului din Marna Nouă au fost invitati la cea de-a XI-a editie a Festivalului Tinereţii de la Mangalia, sectiunea folclor, in perioada 24 – 27 iunie 2015. Invitația e cu atât mai valoroasă cu cât  șezătoarea tradițională va  avea loc în deschiderea Festivalului (detalii aici).

Din păcate, activităţile culturale ale acestor asociaţii nu sunt sprijinite financiar de nicio instituţie din judeţul Satu Mare, fapt ce împiedica deplasarea și cazarea acestora la acest eveniment.

Apelam la bunăvoința dumneavoastră pentru a face posibilă această deplasare. Orice sprijin, oricât de modic, este mai mult decât binevenit, făcând posibilă promovarea culturii căreiene și a tradițiilor românești locale la nivel național.

Donațiile se pot face prin intermediul redacţiei Buletin de Carei, unde conducerile Asociaţiilor au lăsat contracte de sponsorizare sau în contul Asociației Colonia Moților , deschis la Banca Transilvania, cont RO85BTRLRONCRT0217194901.

Suma necesară este de 19.800 de lei (organizatorii au strâns până acum suma de 4.500 de lei).

FOTO: buletindecarei.ro

Nota mea: Condamn public atitudinea rușinoasă a prefectului județului Satu Mare, Eugeniu Avram, a președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, și a primarului din Carei, groful UDMR Kovacs Jeno, care refuză să se implice în sprijinirea acestor asociații de români.

Tags: , , , , , , , ,

One Response to APEL LA SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ. Ajutați-i pe românii din Ianculești și Marna Nouă să ajungă la Festivalul Tinereţii de la Mangalia

  1. Horia Măries says:

    Ma raliez in totalitate “Notei”: “Condamn public atitudinea rusinoasă a prefectului judetului Satu Mare, Eugeniu Avram, a presedintelui Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef si a primarului din Carei, groful UDMR Kovacs Jeno, care refuză să se implice în sprijinirea acestor asociatii de români.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend